LF: to velmi zamrzi:( toho nadherneho speslika som zavidel. das to zvarit alebo?? skoda ho je. dozvie ci je to kvoli tomu ako sa k nemu spraval predosly majitel, alebo terajsi alebo je to proste vada
Predošli majitel bol prasa. Čo už. Ale už znova jazdím. Zohnal som novu.
co poviete? ked s tymto dojdem do meridy asi ma poslu do ***** vsak? dobre ze som si to vsimol este cestou hore lebo inak by som to asi zviezol v dvoch kusoch... sphotos.ak.fbcdn.net sphotos.ak.fbcdn.net sphotos.ak.fbcdn.net
Ten zadok je volako divne uchyteny, ale aspon maju normalne dlhe zvary na mieste kde praskli tie 2 ramy co som pridal ja (2 strany dozadu). Nemyslim, ze by to uplne prasko v zjazde. Na prasknutom sa da este dlho jazdit.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.