Mesto: hlavné mesto Založený: 13.03.2006 Príspevky: 11 260
podľa mňa objímka je v pohode.Ja som to tiež takto na papundekli kedysi pred rokmi vozil a nič neprasklo.Skôr moc utiahnuté a váha jazdca by som povedal.Aj ten priemer 27,2 je asi náchylnejší na váhu.
jasne da sa aj lacnejsie zohnat jazditelny plášť komplet do 20€. lusl ze mas bike aky mas je druha vec ale kontakt s povrchom by mal byt prvorady. darmo budes mat pretekarsky bajk ked bude na nom totalne nevhodne obutie. ja jazdim v podstate bezcenny crossovy bike ale obutie vyberam medzi kvalitnejsim vyberom. oplati sa to ver mi.
Ja som pred dvoma rokmi kupil v Sportservise vypredajovu (60% zlava) Kendu Nevegal 2.1 (750g) za 6eur a k tomu Bontrager Jones 2.1 ACX (650g) za 8eur Isiel som s nimi 2 maratony a potom som tu zataz radsej ulozil v pivnici Ale ako pozeram na tu blatistu Stupavu, tak toho Bontragera asi oprasim...
Ja som sa zase k Nevegalom 2,35 vrátil po asi 100-150 km na Michelin Wild Grip'r. Ten pocit istoty na vlhkých skalách a koreňoch mi stojí za to, že budem mať pri dobrých povrchoch o pár km nižšiu rýchlosť. Na XC Michelin super, pekne sa odvaľoval na AM/EN už moc nie. Bol nepredvídateľný a moc nedržal.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.