ja neviem čo s tým robil predchádzajúci majiteľ ale ten pedál nejde ani za hovno povoliť, ani tlačením ani búchaním ani nič nepomáha, musím si zajtra na to vyrobiť špeciálny kľúč
práveže robil som to v zveráku inak by som ten klúč asi neohol, nejde to ničím povoliť, zajtra ešte skúsim metódu nahriatia a keď ani to nepomôže tak si musím vyrobiť klúč z hrubej pásoviny a s tým to už pôjde
strekni WD40 zatecie do zavitu mozno pomoze...par krat sa mi to osvedcilo...bola to posledna moznost co ma napadla pred nahrievanim pri servisoch bajkov
a pre extremne pripady mame na predajni metrovu zeleznu rurku ked to nejde silou ide to vacsou silou
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.