Doposial som vyuzival ponuky beznej sieti predajni byciklov...teraz m zaujali ponuky na dobierku ktore som videl na internete len netusim do akej miery je to doveryhodne, nerad by som totiz zaplatil za balik otvoril ho a nasiel tam staru handru mohli by ste mi povedat vase doterajsie skusenosti pls?
Josifek, dúfam, že si si vedomý toho, že admin danej stránky mohol maximálne dotyčnému zablokovať prístup na svoju stránku, nič viac. Inak musel byť mdlého rozumu, keďže na ten podvod minimálne nezmenil identitu, aby na neho potom nikto neprišiel.
Ja práve kvôli týmto veciam dobierkam na inzerát nedôverujem, či už dobierka pre mňa alebo dobierka odo mňa. Náhodou začne druhá strana vymýšľať, že v mojom balíku nič nebolo, ako mu dokážem, že som mu poslal? Asi zase len natočiť video bez akéhokoľvek strihu.. od zabalenia až po odoslanie na pošte s veľkým detailom na správnu adresu a aj tak by ma mohol podozrievať, že som spriahnutý s poštovým úradníkom, ktorý mi po dokončení videa dal nazad balík a ja som to vybral a zbalil nanovo.
no ved sa berie ale najprv by si musel dokazat ze tomu cloveku co ti poslal / neposlal nieco ine na dobierku patri dany email. lebo chapes ze ked mi posle janko hrasko brzdu (aj ked som sa s nim tak dohodol) tak si zalozim ucet na azete [email protected] a a spravim si sam so sebou fiktivnu komunikaciu akoze mi mal poslat nie brzdu hayes ale hope a teraz ho budem zalovat aj ked sme sa sice niekde inde dohodli predtym ze mi posle hayes ale ja si idem spravit prdel tak poviem ze mi mal poslat hope. no jaku ma toto (mail) hodnovernost?
edit> no brm ma predbehol ale napisal cca to co tam zabalis a co vybalis je stale len dokazom toho co tam zabalis alebo vybalis ale nijak nedokazes co si tam naozaj mal zabalit alebo co si si objednal.
btw mail ma hlavicku ... a nemyslim ze priemerny netovy obchod pouziva ip anonymizer, anonymne webmaile a podobne veci cize vsetko je lahko stopovatelne ... ak podas trestne oznamenie
a ten janko hrasko sa ako prihlasi na tvoj mail [email protected]? ci nenapadne mu niekedy posles heslo?
ti fakt nedochadza? jak v to***** meridy... sak ten email si vytvorim za ucelom tvorby fiktivnej posty od janka hraska lebo neviem ako mi dokaze ze to nie on mi posielal maily z tej adresy ale ja sam - aby som ukazal ze dokazova vaha mailov je velmi pochybna
btw mail ma hlavicku ... a nemyslim ze priemerny netovy obchod pouziva ip anonymizer, anonymne webmaile a podobne veci cize vsetko je lahko stopovatelne ... ak podas trestne oznamenie
hm no oni maju tvoju objednavku ze si napisal ze chces predmet A a ty nafilmujes otvaranie balika od nich a bude tam predmet A takze smola. alebo to nenafilmujes a nasledne povies ze si dostal predmet B ale to je len tvrdenie proti tvrdeniu.
a btw z vlastneho mail servra si mozes sam poslat mail s akoukolvek vymyslenou hlavickou. a myslim ze to zvladne aj neodbornik.
a ten janko hrasko sa ako prihlasi na tvoj mail [email protected]? ci nenapadne mu niekedy posles heslo?
... sak ten email si vytvorim za ucelom tvorby fiktivnej posty od janka hraska lebo neviem ako mi dokaze ze to nie on mi posielal maily z tej adresy ale ja sam
no ved on sa moze takisto "branit" tym, ze to nie je jeho schranka...teda napr nevie, ake je na nu heslo. tak neviem komu tu co nedochadza
a ako ty dokazes, ze ti to poslal niekto iny a nie ty sam sebe?
aby som ukazal ze dokazova vaha mailov je velmi pochybna
to, ze dokazovat nieco e-mailom je velmi tazke(ak vobec mozne), suhlasim.
no ved on sa moze takisto "branit" tym, ze to nie je jeho schranka...teda napr nevie, ake je na nu heslo. tak neviem komu tu co nedochadza
no nemoze dokazat ze to nie je jeho schranka. neznamena to ze to je jeho schranka ale teda sa to neda pouzit ako dokaz.
a ja to nemam ako dokazat ci som si to ja posielal sam alebo mi to skutocne predajca posielal.
preto som to pisal na takomto priklade ze si sam idem posielat postu aby bolo jasne ze sa to nemoze pouzit ako dokaz ked si rovnaky dokaz viem sam vyrobit...
Ahojte, pravdepodobne budem posielat dobierkou bicykel (z BB do KE). Este som nic takto neposielal, a uz vobec nie taku velku vec ako bicykel. Ak s tym mate niekto skusenost, prosim vas, ako sa to posiela? Vyhodnejsie je postou, alebo kurierom? A asi sa to musi poriadne zabalit, ze? Diky!
Už to pre teba nie je aktuálne,ale aj tak napisem.Ja som posielal dnes poštovým kurierom a musel som ho zabalit do niečoho nepriesfitného a zabespečit ho tak aby sa nehybal(stahovacie pásky) a este dodatočne zabalit fóliou.Váha biku pred balením bola 19kg po zabaleni 20kg -.- postovne ma vyšlo na 20€<br>
Mal som ho zabaleny najprv tak,že bolo zabalene všetko okrem kolies(aby sa s ním dalo lachšie manipulovať),ale z pošty ma poslali domou ho zabalit lepšie,lebo je to nedostačujúce -.- .PS:bike nebude v dodavke nijako prichyťený(aspoň môj ňebol)
vacsina kurierskych spolocnosti ti dobierku neposle ,iba zmluvnym partnerom ,nemas kde zadat cislo uctu atd. takze jedine postou a jedna kurierska berie sukromnym osobam dobierku , teraz si nepametam ktora ,ked pride kurier spytam sa ...a napisem aspon pre ostatnych
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja práve kvôli týmto veciam dobierkam na inzerát nedôverujem, či už dobierka pre mňa alebo dobierka odo mňa. Náhodou začne druhá strana vymýšľať, že v mojom balíku nič nebolo, ako mu dokážem, že som mu poslal? Asi zase len natočiť video bez akéhokoľvek strihu.. od zabalenia až po odoslanie na pošte s veľkým detailom na správnu adresu a aj tak by ma mohol podozrievať, že som spriahnutý s poštovým úradníkom, ktorý mi po dokončení videa dal nazad balík a ja som to vybral a zbalil nanovo.
edit> no brm ma predbehol ale napisal cca to co tam zabalis a co vybalis je stale len dokazom toho co tam zabalis alebo vybalis ale nijak nedokazes co si tam naozaj mal zabalit alebo co si si objednal.
ti fakt nedochadza? jak v to***** meridy... sak ten email si vytvorim za ucelom tvorby fiktivnej posty od janka hraska lebo neviem ako mi dokaze ze to nie on mi posielal maily z tej adresy ale ja sam - aby som ukazal ze dokazova vaha mailov je velmi pochybna
hm no oni maju tvoju objednavku ze si napisal ze chces predmet A a ty nafilmujes otvaranie balika od nich a bude tam predmet A takze smola. alebo to nenafilmujes a nasledne povies ze si dostal predmet B ale to je len tvrdenie proti tvrdeniu.
a btw z vlastneho mail servra si mozes sam poslat mail s akoukolvek vymyslenou hlavickou. a myslim ze to zvladne aj neodbornik.
... sak ten email si vytvorim za ucelom tvorby fiktivnej posty od janka hraska lebo neviem ako mi dokaze ze to nie on mi posielal maily z tej adresy ale ja sam
to, ze dokazovat nieco e-mailom je velmi tazke(ak vobec mozne), suhlasim.
no nemoze dokazat ze to nie je jeho schranka. neznamena to ze to je jeho schranka ale teda sa to neda pouzit ako dokaz.
a ja to nemam ako dokazat ci som si to ja posielal sam alebo mi to skutocne predajca posielal.
preto som to pisal na takomto priklade ze si sam idem posielat postu aby bolo jasne ze sa to nemoze pouzit ako dokaz ked si rovnaky dokaz viem sam vyrobit...
preto je dobierka nieco ako ruleta...
Mal som ho zabaleny najprv tak,že bolo zabalene všetko okrem kolies(aby sa s ním dalo lachšie manipulovať),ale z pošty ma poslali domou ho zabalit lepšie,lebo je to nedostačujúce -.- .PS:bike nebude v dodavke nijako prichyťený(aspoň môj ňebol)