co myslite? padne-nepadne?
prikladam foto
padlo to preto, lebo som pouzil to co bolo prave po ruke
Dik moc ...
- jo jo ... presne take obavy som mal ... obavy o kluku, nie o vytrhnutie zo steny. Mam za to, ze ten tah na kluku je uplne iny ako pri slapani, viem, mozno zbytocne obavy ...
- ALIBABA: Kurna, to je asi to naj, co som doteraz videl (teda, podla mojho vkusu) ... z kade to mas? ... dufam, ze sa to da kupit na objednavku bo na liptov po to asi nepojdem
na kľuky sa prenáša minimálna váha. určite niekoľko násobne menšia ako keď šľapeš. skoro celá váha sa prenáša na stenu cez kolesá
Na takych mame uchytene rack skrine 12U/600, 2x PC 4U, 1x UPS 2U a switch 1U, je to v dierkovanej tehle na 4 takych hmozdinach.
To nevytrhnes ani keby si sa pos*al, nie to este ked je to v betone resp. v paneli.
Skorej mam obavy ze padne z niektorych drziakov cely bajk.
Katko, ty by si si tak odlozil bike? ... ved to taha kluku jak svina ... hmm asi bojim takeho riesenia. Idem to prave riesit, asi by som radsej taketo nieco, i ked tento je nechutny ...
vyzera to tak ale drzi to, nebojim sa ze to spadne, uvidime kolko krat denne do toho vrazim. ale stale je to lepsie ako ked to bolo mesiac v strede izby a vsetci ho museli obchadzat
spim