iron.hide Nakoniec máš zásluhy ako zakladateľ populárnej témy... Hoci vznikla z môjho príspevku, ktorý som dal do témy "hlod roka" - teraz je druhá na prvej strane a Ježiško ako moderátor pre môj príspevok vymyslel novú tému. Ale žije to tu!
Commuting do práce na ebajku je jednoznačne pozitívna vec?, pozitívnejśí by už bol len commuting na biobajku. Ale s tými sobotnými dvestovkami by som to bral s určitou rezervou, tu bola podľa jeho vlastných slov prvá https://www.mtbiker.sk/forum/post1857370.html#p1857370
A keby dával sobotné dvestovky pravidelne, tak to by mal cez 10 K ročne len na “sobotných” dvestovkách
Načo strácaš čas prehľadávaním mojích príspevkov? Stačilo sa opýtať, odpovedal by som. Tento rok boli štyri. Cesťák jazdím druhý rok. Celý život mtb okolo komína. Myslím, že progres je na obrázku vidieť.
Jazdím aj cesťák do práce. Viac ako raz.
Sa ti ospravedlňujem, že som neodpovedal skôr a sa zase blíži polnoc u vás.
No čo už
na screene čo si postol je to vidieť, že cez týždeň to flákaš na elektre, tak ti zostane veľa energie na soboty...
ale aj tak od augusta nic moc - teda nič tam nie je
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
A viete že mám pripojený motorový podávač drevených dosiek ku frézke Je to elektrická prípomoc pre pohyb materiálu po stole. Inak skvelý pomocník... Som však tým pádom e-stolár?
Podľa mňa nech si každý jazdí na čom chce, hoci podľa mňa sú najlepšie zrzky
Ešte napíš,že je ten podávač čipnutny a s páčkov a nejakeho cyklistu tu drbne!
nejsi cyklista, pot , slzy a krv, to je mtb nejsi cyklista, pot , slzy a krv, to je mtb nejsi cyklista, pot , slzy a krv, to je mtb nejsi cyklista, pot , slzy a krv, to je mtb
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je cesta
obe značky majú v portfóliu aj e-mtb, nie je to len cesta
A keby dával sobotné dvestovky pravidelne, tak to by mal cez 10 K ročne len na “sobotných” dvestovkách
Načo strácaš čas prehľadávaním mojích príspevkov? Stačilo sa opýtať, odpovedal by som. Tento rok boli štyri. Cesťák jazdím druhý rok. Celý život mtb okolo komína. Myslím, že progres je na obrázku vidieť.
Jazdím aj cesťák do práce. Viac ako raz.
Sa ti ospravedlňujem, že som neodpovedal skôr a sa zase blíži polnoc u vás.
na screene čo si postol je to vidieť, že cez týždeň to flákaš na elektre, tak ti zostane veľa energie na soboty...
ale aj tak od augusta nic moc - teda nič tam nie je
Voilà
V shope ho tu máš za dobrú cenu
Podľa mňa nech si každý jazdí na čom chce, hoci podľa mňa sú najlepšie zrzky
nejsi cyklista, pot , slzy a krv, to je mtb