By ma zaujímalo ako vyzerá oblečený snehuliak. Nechápem prečo tu má toľko ľudí potrebu riešiť oblečenie niekoho iného.
No, nechce sa mi to presne popisovať takto na mobile, ale pozri sa najbližšie keď stretneš niekoho na elektro motorke, s veľkou pravdepodobnosťou bude oblečený ako snehuliak. Alternatívne by sa dalo povedať aj ako blbec.
LOL trochu som sa odviazal, ak je to príliš tak to kľudne zmažte ;-]
Dobre, jasne, ja som chcel povedať. Že na koľko zrejme e-bike šľape rýchlejšie, asi musia mať na sebe viac vrstiev, lebo skrátka sa zrejme telo toľko nenamáha a tým pádom sa generuje pohybom menej tepla. Takže " čo skriňa dala"
Ale v podstate , PINY to definovala správne. Asi som staršia generácia a vždy ma mamka, tatko učili, že treba pozdraviť aj ľudí čo nepoznáme. LEBO to je slušné. Prd na tom , že sú to e-cyklisti alebo traktorista alebo predavačka. Ale chápem , asi je načase prestať byť prehnane slušný voči okoliu..
S tym pozdravom to nie je e-bike specificke a netreba si ani nadavat. Mne sa neodzravila ani suseda ale neskor mi doslo, ze je polo hlucha a uz ma aj svoj vek.
Juraj1987 no veru,rýchlejšie, ja som včera v jednom stúpaní stretol oproti e-bikera, točil kadenciou snáď 120...pritom z kopca sa tam dá ísť bez točenia 70km/h...ale asi mal nejakú ťažkú rárohu tak musel točiť aj dolu
Som na lieceni v Nimnici. Zistujem, ze som tu najmladsi, najzdravsi a najmensi... Aspon tak detsky vyzera moje Pinarello v uschovni pri tych e-motorkach...
Na druhej strane, uznavam, ze take velke kravy potrebuju pomocny motorček
Neviem ako vy, ale ja tam vidím tri dospelé bajky a jedu ostýchavú školáčku s ružovou sukničkou a dvoma zakrútenými copikmi. Nechcem si predstaviť čo sa tam deje v noci ...
Neviem ako vy, ale ja tam vidím tri dospelé bajky a jedu ostýchavú školáčku s ružovou sukničkou a dvoma zakrútenými copikmi. Nechcem si predstaviť čo sa tam deje v noci ...
ostýchavú školáčku s ružovou sukničkou a dvoma zakrútenými copikmi Nechcem si predstaviť čo sa tam deje v noci
JoKo Najmladsi zjavne budes, kedze tu vypisujes detaily ako pubertiak. K dokonalosti uz len suradnice pri foto chybaju Len aby si tam to Pinarello nasiel aj zajtra.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
By ma zaujímalo ako vyzerá oblečený snehuliak. Nechápem prečo tu má toľko ľudí potrebu riešiť oblečenie niekoho iného.
No, nechce sa mi to presne popisovať takto na mobile, ale pozri sa najbližšie keď stretneš niekoho na elektro motorke, s veľkou pravdepodobnosťou bude oblečený ako snehuliak. Alternatívne by sa dalo povedať aj ako blbec.
LOL trochu som sa odviazal, ak je to príliš tak to kľudne zmažte ;-]
Ale v podstate , PINY to definovala správne. Asi som staršia generácia a vždy ma mamka, tatko učili, že treba pozdraviť aj ľudí čo nepoznáme. LEBO to je slušné. Prd na tom , že sú to e-cyklisti alebo traktorista alebo predavačka.
A palo14 , okej, tak to radikálne mení situáciu....
xyz a nemal náhodou iba zjazďák ?
Motorkar sa identifikuje ako cyklista...a vyhrava.
"transvozidlo komunita"
Ja som potom hodiaci vlkodlak
červený nos, šál okolo krku a inak nič?
Na druhej strane, uznavam, ze take velke kravy potrebuju pomocny motorček
ostýchavú školáčku s ružovou sukničkou a dvoma zakrútenými copikmi
Nechcem si predstaviť čo sa tam deje v noci
Čerstvý vzduch by to chcelo Marcel