lapaloma virtuálna gaucova edícia bude vo forme predplatného, pri celoročnej platbe s nevyraznou zľavou, cena bude nastavená tak aby už pri 10 mesiacoch prišlo k penalizácii oproti základnej hardvérovej verzii. Určite ale bude obsahovať volitelne nepriehľadné okuliare alebo hrdzavý klinec, aby nebolo možné tréning odflaknut popri pozeraní Netflixu.
swdev333 určite áno ale v aktuálnom stave vývoja nevieme identifikovať storočie v ktorom príde k integrácii.
A nebolo by jednoduchšie zriadiť službu, kde by si si ivastov tučniak predplatil km u biobikera a ten v prenájme by to za neho odšlapal? Samozrejme by bol online prenos obrazu, zvuku a dát a tak by predplatiteľ určoval rychlosť,trasu, vydaj energie či tempo alebo prestavky. Takto by mali biosi platené výlety a spominaní tucniaci(asi zo severného pólu) by si poriadne zabicyklovali. Zároveň by bioši ziskali moralku a vytrvalosť o akej sa im ani nesnivalo a tak by v kondičke rýchlejšie napredovali …
Ano marcel, tucniaci zo severneho polu. A nezabudni aj nieco o ladovych medvedoch z antarktidy ci tigroch z afriky alebo klokanoch z Austrie.
Ved ako si pisal, treba rozvijat aj telo aj ducha a to dokazu vraj iba ebajkeri.
Väčšinou Ebikeri to robia naopak, najprv rozvíjajú ducha a potom to aplikujú do života. My ostatní to robíme zároveň. Každopádne to robíme s múdrosťou starca a nadšením tínedžera. To sa nazýva e-volúcia.
VIdel.
Ale narozdiel od teba som este nevidel tucniaka na severnom pole.
BTW: nie kazdy starec je mudry a nie kazdy tinedzer nadseny, takze pozor na prirovnania. Mozu ti zmenit tvoju evoluciu na degeneraciu.
či sa ti to páči alebo nie je to technický priestupok v doprave tak ako mnoho iných. Stále neviem nájsť to rozrušenie ktoré spomínaš. Tak ako sa nebojím STK tak sa nebojím kontroly ebajku.
"plyn" na ebiku nie je technicky priestupok, ale podla zakona ho automaticky meni na motorove vozidlo a teda nutnost tusim SPZ/vodicak/% alkoholu a pod., cize podla situacie tento "maly" detail moze byt aj trestnym cinom
Dnes som prvykrat isiel na mojej novej motorke (predtym som nemal nikdy nic take ani pozicane) a musim uznat, ze to fakt je cheat ako prasa 😀. Aj na eco, ked som slapal silou, ako som bol navyknuty, tak som isiel ako Nino Schurter. Cize faktor zabavy ovela vyssi pri rovnakej vynalozenej energii svalov. Ale teda sportovym cyklistom nejde primarne o zabavu, takze chapem, ze sa na to pozeraju negativne.
Aj na jednom razcesti som stretol elektrohejtera na klasickom XC 😀. Pekne som ho pozdravil a on iba opovrzlivo zazeral. (mozno iba tak ticho odzdravil, ze som nepocul).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
swdev333 určite áno ale v aktuálnom stave vývoja nevieme identifikovať storočie v ktorom príde k integrácii.
Ved ako si pisal, treba rozvijat aj telo aj ducha a to dokazu vraj iba ebajkeri.
Väčšinou Ebikeri to robia naopak, najprv rozvíjajú ducha a potom to aplikujú do života. My ostatní to robíme zároveň. Každopádne to robíme s múdrosťou starca a nadšením tínedžera. To sa nazýva e-volúcia.
Ale narozdiel od teba som este nevidel tucniaka na severnom pole.
BTW: nie kazdy starec je mudry a nie kazdy tinedzer nadseny, takze pozor na prirovnania. Mozu ti zmenit tvoju evoluciu na degeneraciu.
"plyn" na ebiku nie je technicky priestupok, ale podla zakona ho automaticky meni na motorove vozidlo a teda nutnost tusim SPZ/vodicak/% alkoholu a pod., cize podla situacie tento "maly" detail moze byt aj trestnym cinom
A ľudia skutočne pozerali ako to je zapojené ?
či ... na bio je to ok ?
platí len na E ?
alebo len na túto tému ?
A ľudia skutočne pozerali ako to je zapojené ?
Poctivé olovo, nie odľahčené lítium ?
Aj na jednom razcesti som stretol elektrohejtera na klasickom XC 😀. Pekne som ho pozdravil a on iba opovrzlivo zazeral. (mozno iba tak ticho odzdravil, ze som nepocul).
https://www.instagram.com/p/CwONMHkJ9ic/