Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
-13% CTM RUBY 27.5 dámsky elektrobicykel, biela perleť/purpurová
1 399 €
-13%
MOC 2 299 €
Novinka -16% Kellys Tayen R10 AIR 27.5 dámsky elektrobicykel, azure, poškodený lak
2 269 €
-16%
MOC 2 699 €
Akcia -37% Rock Machine Torrent INT e30-29 elektrobicykel, strieborná/čierna
1 679 €
-37%
MOC 2 649 €
Novinka -17% Haibike Alltrack 11 ABS 29 elektrobicykel, blue/titan/yellow glossy
3 999 €
-17%
MOC 4 799 €
Novinka GHOST E-Teru Pro 29 elektrobicykel, storm grey/chilly white
3 999 €
MOC 4 699 €
Novinka CTM RUBY GX 29 dámsky elektrobicykel, matná čierna/lesklá staroružová
od 1 899 €
MOC 2 199 €
-23% Rock Machine Storm INT e70-29 elektrobicykel, červená/čierna/strieborná
1 699 €
-23%
MOC 2 199 €
Novinka CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, staroružová perleť
od 1 998 €
MOC 2 399 €
-20% Lapierre Overvolt HT 7.6 29 elektrobicykel, žltá
od 2 799 €
-20%
MOC 3 499 €
Novinka -8% Raymon Hardray Select 29 elektrobicykel, mint/jade/cotton
1 649 €
-8%
MOC 3 199 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Dole je tlačítko Sledovať tému - notifikáciami keď ti táto téma vadí, môžeš si ju vyhodiť z obľúbených.
Múdro píšeš, kto vie, odkiaľ si to odpísal...
Len si ťa dovolím upozorniť, že jednostopé vozidlo s motorom nie je bicykel, ale motorka. Takže vozenie sa na takomto vozidle nie je cyklistický šport, ale motoristický!
Keď začne specialized vyrábať elektrokolobežky, vyhlási uci majstrovstvá sveta aj v jazde na elektrokolobežkách.
Prevodovka pridava vykon ? Odkedy
A na ebajku máš v baterke usladneny ten vietor,čo v Rakúsku fuka do vrtulí, a ideš vlastne dolu vetrom kde chceš 😀
Len si ťa dovolím upozorniť, že jednostopé vozidlo s motorom nie je bicykel, ale motorka. Takže vozenie sa na takomto vozidle nie je cyklistický šport, ale motoristický!
Celé toto prij--ané vlákno vzniklo len kvôli tvojej idiotskej poznámke.
Myslím že by si urobil lepšie keby si sa išiel POVOZIŤ na hrádzu, už si dlho nebol vonku. Je to poznať.
A na ebajku máš v baterke usladneny ten vietor,čo v Rakúsku fuka do vrtulí, a ideš vlastne dolu vetrom kde chceš 😀
Vynikajúci postreh, len to má trhlinu. Ani ebajker nešliape dole kopcom (alebo ak chceš vetrom) za svoje.
A ja rád šliapem aj do kopca, volá sa to cyklistika
Myslím že by si urobil lepšie keby si sa išiel POVOZIŤ na hrádzu, už si dlho nebol vonku. Je to poznať.
A ja rád šliapem aj do kopca, volá sa to cyklistika
Pri ~26km/h sa to vypne a idem už" za svoje" Či?
A do kopca keď nepotiahnem, tak svoj 5xl zadok tiež nedostanem len na elektriku.
Toho roku 3tkm na analogu a 7 na električke a pozorujem že sa na ektricke viac odpalim ako na tom analogu. Aj keď ten primárne pouzivam na hradzi. Čosi cez mesiac som ho používal aj v horách,keď bola elektricka v reklamacnom konaní, a aj tie 60km/900 vm trasy som zvládol nie viac vyšťaveny. Hore to šlo síce pomalšie,ale zas dolu to bolo citeľne jednoduhsie,predsalen 10kilo balastu je poznať.
Ale ak ti ide len o podje80vanie tak pravdu ti neberiem😀,a maj si svoju cyklistiku 😉👍
Porovnal si motor k prevodovke v zmysle, ze ulahcuje. Odhliadnuc od toho, ze prevodovku (alebo teda prevody) mas na ebiku aj na obyko biku, tak motor je pridavna sila (ulahcovanie je pridavnou energiou), kdezto prevodovka, alebo prevody ziadnu energiu nepridavaju. Preto je prirovnanie nezmyselne.
Prevodovka meni krutiaci moment pre idealne vyuzitie krivky krutiaceho momentu (max. vykonv vs. otacky). Samozrejme, ze ulahcuje, ale ziadnu energiu neprida. Ulahcovanie motorom nie je totozne s ulahcovanim akymkolvek inym pasivnym komponentom, ktory energiu nepridava. Proste to nie je porovnatelne a nikdy nebude, akokolvek budes s tym budes krutit
Akakolvek ina pomocna sila, ktora moze bajk tlacit , teda vietor, ci gravitacia plati rovnako aj pre ebike, ktory ma naviac tu dalsiu energiu z motora. Proste sa s tym zmier
Inak aby som nebol mio temu (hejt
Plus, este pridam jednu vec. Prakticky kazdy ebike sa meni na motorove vozidlo prepnutim na turbo, kde pedal uz sluzi len ako zapinacie tlacidlo