A pridám aj hejt
Aj keď bajky budú na nerozoznanie s integrovanými pohonmi, tak ebajkera spoznáš veľmi ľahko, bude aj v lete naobliekaný a menej spotený.
Áno sú jedinci, ktorí si to odmakajú jedno na čom, ale človek je v podstate lenivý tvor a drvivá väčšina si plne užije el. podpory
Srsen - a nielen podla toho ze su naobliekani, ale casto aj podla divneho posedu a hlavne podla divnej frekvencie slapania.
Teda - chapem ze mnohi mame roznu frekvenciu slapania do kopcov (niekto na lahke prevody, niekto slape silovejsie), ale skuseny cyklista to pozna a akykolvek nesulad medzi rychlostou a frekvenciou je mu na prvy pohlad jasny.
Inak s tym posedom som to videl aj na biocyklistoch, naposledy takto predo mnou bojovala dievcinka na stupaciku zo Sparisk na Dieliky, posed nastaveny tak aby zo sedla dociahla nohami na zem. Ked som to videl tak ma stehna a kolena boleli aj za nu ;-]
Téma vznikla tuším presunutím komentára od Joka z hlodov fóra. Joko je na dôchodku, mal za sebou myslím aj nejaké kardio operácie, ale šliape za svoje, za čo mu patrí . Na druhej strane je prvou zadokumentovanou obeťou témy vikino, ďalší človek na dôchodku, ktorého je vcelku škoda, bol to jeden z príjemnejších členov fóra, a to, že bol elektrikár, som vnímal ako úplne podružné. Koniec sociologickej vsuvky.
PS. Bio sa mi páči tiež, autorovi vďaka za uvedenie termínu do praxe.
Z toho “biobike” mi buchol dekel oni sú fakt srandovní - posed ako v kancelárií pri PC, kabáty pri 25st. C a viac. Z diaľky rozoznatelní… Ale pár z nich nosí oblečko ako my “biobikeri” a snažia sa infiltrovať
Inak som si uvedomil že na protiidúcej bikerke pozriem najprv pod nohy (či motor), na popredie už nezostáva čas
Biobike je pecka Dalsia snaha motorizovanych o legimitizovanie e-biku medzi biky s predponami. Bicykel je len bicykel a nepotrebujem nejake predpony alebo privlastky aby som ho rozoznal.
K vikinovi1, mne teda jeho utocne, kadrujuce, niekedy az vulgarne mudra chybat nebudu. Stacilo mu len slusne napisat fakty a prejavil sa aky je naozaj.
Slapal som na pozicanom Giant Anthem na Velku Racu (Kysuce) . Maestro odpruzenie fakt pracuje paradne. Ked som obiehal taku starsiu pani (vyzerala tak na 65+),na pesej turistike, tak na mna zakricala '' fuj taky podvodnicky bicykel''. Fakt som musel zastavit a vysvetlit hej ze to neni e-bike. Takze nielen bikeri sa na e-bike pozeraju cez prsty, ale aj pesiaci. Na druhu stranu, ukecat moju priatelku na e-bike by bolo velke ulahcenie nasich spolocnych vyletou
Mne jeden ujo raz začal z ničoho nič vysvetľovať prečo má ebajk a aké to má ohromné výhody... Mimochodom, už niekoľko krát som dostal kompliment, že na ebajku sa mi ide...
Ja som rád za "cestné" ebajky, čím viac ľudí na bicykli, tým lepšie. Väčší tlak na budovanie cyklotrás
Mne najviac vadi, ako elektro loby brutalne vsade pretlaca ebiky. A to aj cez mrtvoly, pripadne ine zname tvare slovenskeho showbizu.
Zacina to pritom uplne nevinne klasickym bikom, potom ho ale ostentativne zahodia a ked si tuto pasaz pozorne vypocujete, ako skusenym bikerom vam urcite neunikne to podprahove propagovanie ebikov!!! Strasne!!! Vsak to bude mat znicujuci dopad na zdravie mladeze - a to teraz naozaj nemam na mysli pocuvanie toho umelca.
No ja hlavne nechapem tych rodicov, co deckam kupuju elektrokolobezky. Moje su nadsene ze sa mozu vyblaznit a v zivote vy ma nenapadlo kur*it im to elektromotorom.
Tiež to nechápem. Čo z toho tie decká majú? My sme boli radi keď sme mohli lietať na bajkoch, korčuliach, naháňať loptu. Nechcem moralizovať, ani nie som staršia generácia, ale čo vyrastie z tejto fastfúd elektro smart generácie...
tvl, ironia (cely prispevok) na tych co to prilis prezivaju
Ale to Rytmusove solo si planujem stiahnut do mobilu, co mam ako navigaciu na riaditkach a budem to pustat, ak si ma niekto dovoli predbehnut.
Tiež to nechápem. Čo z toho tie decká majú? My sme boli radi keď sme mohli lietať na bajkoch, korčuliach, naháňať loptu. Nechcem moralizovať, ani nie som staršia generácia, ale čo vyrastie z tejto fastfúd elektro smart generácie...
želatínové deti
som rád že moje si zatial užívaju boby, lopáre, bike, skejt ,tatrovku a fotbalku. aj ked fony už ich riadne nalamuju
Bez akehokolvek urazania, ked uz som vytiahol ten biobike, druhy paskvil, co som kdesi zazrel je analog, analogovy bicykel,
to uz mi fakt vypulilo oci a nadvihlo obocie
(no 'mechanicky', ako protiklad k elektricky, som zatial nezaznamenal )
Za mna, bicykel je bicykel (ako inac...), a akekolvek dalsie privlastky by mali oznacovat len specializovane podmnoziny (horsky, motorovy, zeleny,...kazdy si doplni)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj keď bajky budú na nerozoznanie s integrovanými pohonmi, tak ebajkera spoznáš veľmi ľahko, bude aj v lete naobliekaný a menej spotený.
Áno sú jedinci, ktorí si to odmakajú jedno na čom, ale človek je v podstate lenivý tvor a drvivá väčšina si plne užije el. podpory
Teda - chapem ze mnohi mame roznu frekvenciu slapania do kopcov (niekto na lahke prevody, niekto slape silovejsie), ale skuseny cyklista to pozna a akykolvek nesulad medzi rychlostou a frekvenciou je mu na prvy pohlad jasny.
https://www.mtbiker.sk/bazar/elektrobicykle?user_id=2434&f_category_id=986&order=time&type%5B%5D=all&s=&cena_od=&cena_do=
PS. Bio sa mi páči tiež, autorovi vďaka za uvedenie termínu do praxe.
Inak som si uvedomil že na protiidúcej bikerke pozriem najprv pod nohy (či motor), na popredie už nezostáva čas
K vikinovi1, mne teda jeho utocne, kadrujuce, niekedy az vulgarne mudra chybat nebudu. Stacilo mu len slusne napisat fakty a prejavil sa aky je naozaj.
Ja som rád za "cestné" ebajky, čím viac ľudí na bicykli, tým lepšie. Väčší tlak na budovanie cyklotrás
Zacina to pritom uplne nevinne klasickym bikom, potom ho ale ostentativne zahodia a ked si tuto pasaz pozorne vypocujete, ako skusenym bikerom vam urcite neunikne to podprahove propagovanie ebikov!!! Strasne!!! Vsak to bude mat znicujuci dopad na zdravie mladeze - a to teraz naozaj nemam na mysli pocuvanie toho umelca.
tvl, ironia (cely prispevok) na tych co to prilis prezivaju
Ale to Rytmusove solo si planujem stiahnut do mobilu, co mam ako navigaciu na riaditkach a budem to pustat, ak si ma niekto dovoli predbehnut.
želatínové deti
som rád že moje si zatial užívaju boby, lopáre, bike, skejt ,tatrovku a fotbalku. aj ked fony už ich riadne nalamuju
to uz mi fakt vypulilo oci a nadvihlo obocie
(no 'mechanicky', ako protiklad k elektricky, som zatial nezaznamenal
Za mna, bicykel je bicykel (ako inac...), a akekolvek dalsie privlastky by mali oznacovat len specializovane podmnoziny (horsky, motorovy, zeleny,...kazdy si doplni)