neblázni. Špice (aj všetko ostatné) má pekne naddizemnzované motocrossové, aby unieslo "pneumatiku", svačinku aj to lesnícke náčinie, čo zaviedol do výbavy marseluspp
A to ste ešte zabudli na kempovaci stolík....
Ďalším krokom pre moderného ebikera bude privesný cyklovozíķ. Taký podobný v akom sa vozia deti a poriadne odpružený. A pekne sa doň napakuje stan, karimatky, nafukovačky, jedlo, varič, nahradné oblečenie, voda, nahradná baterka, vodná výbava, lesná výbava, horolezecká vybava - všetko podľa chuti... .
Kľudne aj nafukovací čln, či výbava na servis bicykla, kufrík s náradím pre hodinového manžela či pelech pre psíčka na spoločné výlety...
Bude to nový level cyklovýletov -Ebikepacking. Skrátene... Epacking
Pri ebikoch už nebude nutné počítať každý gram, odľahčovať sedlovky, karbonové rámy sa stanú hystóriou ( carbon=uhlík ... tak pozor na uhlíkovú stopu), Na bicykloch už nebudu sedieť len chudé bytosti čo už ani nevrhajú tieň. Cyklistka dostáva do sedla konečne ozajstných chlapov.
A členovia klubu tradičného bicyklovania zase len budú závistlivo hejtovať...
Zaujala ma hlavne horolezecká výbava a hystória. Ani neviem, čo z tých dvoch viac
Predstava ebikera visiaceho na lane v stene Žabieho koňa na ráno pri káve pobavila
Zaparkuje elegantne svoj bike dole pri chate a vynesie poctivo všetku výstroj hore Ešteže tá kondička a telesná váha nie je pri horolezectve dôležitá
Ja som doteraz nevedel, ze osadenstva autocampingov su vlastne ebikeri, akurat preskocili ten slepy vyvojovy medziclanok s elektromotorom a dvomi kolesami
Poznam spickoveho horolezca co polozil kadeco na zemeguli vcitane dajakych oceneni co posuvajuc sa v rokoch pouziva obcas e-bike na setrenie casom a energiou na priblizeni k nastupu. Rad by som videl historiu podaktorych pritomnych hrdinov sera monitorov a klavesnic
Poznam spickoveho horolezca co polozil kadeco na zemeguli vcitane dajakych oceneni co posuvajuc sa v rokoch pouziva obcas e-bike na setrenie casom a energiou na priblizeni k nastupu. Rad by som videl historiu podaktorych pritomnych hrdinov sera monitorov a klavesnic
Tiež poznám takých. To je v poriadku. Tu ide o to, že marselupp tu niekde sám spomínal, že má pár kíl navyše a predstava toho celého čo tu opisuje proste nejde dokopy, takže toľko k tomu horolezectvu Nikto tu nerieši prelezené výkony. Tu sme v téme Elekrohejteri
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len aby mu od vahy spice nestrielali...
Ďalším krokom pre moderného ebikera bude privesný cyklovozíķ. Taký podobný v akom sa vozia deti a poriadne odpružený. A pekne sa doň napakuje stan, karimatky, nafukovačky, jedlo, varič, nahradné oblečenie, voda, nahradná baterka, vodná výbava, lesná výbava, horolezecká vybava - všetko podľa chuti... .
Kľudne aj nafukovací čln, či výbava na servis bicykla, kufrík s náradím pre hodinového manžela či pelech pre psíčka na spoločné výlety...
Bude to nový level cyklovýletov -Ebikepacking. Skrátene... Epacking
Pri ebikoch už nebude nutné počítať každý gram, odľahčovať sedlovky, karbonové rámy sa stanú hystóriou ( carbon=uhlík ... tak pozor na uhlíkovú stopu), Na bicykloch už nebudu sedieť len chudé bytosti čo už ani nevrhajú tieň. Cyklistka dostáva do sedla konečne ozajstných chlapov.
A členovia klubu tradičného bicyklovania zase len budú závistlivo hejtovať...
Predstava ebikera visiaceho na lane v stene Žabieho koňa na ráno pri káve pobavila
Zaparkuje elegantne svoj bike dole pri chate a vynesie poctivo všetku výstroj hore
Tiež poznám takých. To je v poriadku. Tu ide o to, že marselupp tu niekde sám spomínal, že má pár kíl navyše a predstava toho celého čo tu opisuje proste nejde dokopy, takže toľko k tomu horolezectvu