Necelych 100 km a necelych 1000 vm som v pondelok, ze som o 15tej z domu vyrazil. Ziadny celodenny, ziadne rozhodnutie sa uz rano aby som nabil baterku, ziadne romyslanie kde to dobijem cestou. Manualny bajk je sloboda ... e-bajk je slovami marcela extremne narocna a vrtosiva milenka
Pišta - presne toto je to čo sa mi páči. Minulý rok som trochu začal v Slovenskom raji a v Levočských vrchoch a veľmi ma to chytilo. Pravdou je že nebyť ebiku, nikdy by som sa tam na biku nevybral.
La paloma - začínaš tomu rozumieť Ja na obyčajnom biku urobím tak 30km, viac ma to nebaví, preto je mi fajn ebike. Cez blbé úseky mi pomôže. Niečo ako "nehodiace sa preškrtni". Potom je ten výlet viac pohodový.
A to ešte neprišli na rad prenosné neutronové reaktory z vyhoreneho paliva jedrovych elektrarní
Kazdopadne baterky budu za chvíľu prekonané a keď sa dojazd zvýší 3x tak vznikne prvý oficiálny veteránsky klub zástancov tradičného bicyklovania. Ako som už písal … kúpa ebiku je len otazka času
Len vzacne sa mi dari vyhrabat tu tazku svinu z pivnice
A nejaky robotnik pracujuci na tej rekonstrukcii sa nenajde ak poprosis a na rovinu priznas, ze to je nad sily stareho muza? Za pokus to stoji, väcsina ludi ochotne pomoze ak clovek poziada.
Jezus Ti robotnici pracuju v tom hnusnom kapitalizme. Nevidim tam nikoho flakat sa. A tych ostatnych ked som napriklad videl na leseni prakticky celu zimu, teraz vazne, nemal by som ksicht na to aby som ho hnal dole a nazad i ked sa chovaju velmi ustretovo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
La paloma - začínaš tomu rozumieť
Tu sa uz riesi cierny odber, solare, dizelgeneratory a par klikov vedla riesia pridavne baterie
Kazdopadne baterky budu za chvíľu prekonané a keď sa dojazd zvýší 3x tak vznikne prvý oficiálny veteránsky klub zástancov tradičného bicyklovania. Ako som už písal … kúpa ebiku je len otazka času
Od žiarenia mäso odpadlo, a ešte pripomoc za nebožtíka pedaluje.
Pripomoc ebajku písali 200-500W
kôň má cca 740W podľa toho aká norma sa používa.
Priemerný muž bez tréningu
75kg na hlboký drep (to je asi 1m) za 3-5s = ⅕-⅓hp + pripomoc ⅓-⅝hp
No vidíš, ja som tiež po rekonštrukcii, ale ten svoj bike 9,2 kg nosím až na poschodie, kde má svoju izbu a som na ňom takmer každý deň
A nejaky robotnik pracujuci na tej rekonstrukcii sa nenajde ak poprosis a na rovinu priznas, ze to je nad sily stareho muza? Za pokus to stoji, väcsina ludi ochotne pomoze ak clovek poziada.
u mna je to 3p.
1. tí čo maju E bike
2. tí čo si ho kúpia