Ten kto má na ebajk nemusí isť mesiac pred nabitím do práce aby si mohol dovoliť minúť 20centov na nabíjanie. A neviem ako zarábaš ty, ale myslím, že drvivá väčšina ludí ktorí pracujú si to dnes môže dovoliť.
No vždy je lacnejšie nabiť ebike za 20 centov ako kupovať proteinovú tycinku za 1,20
Z nás tie peniaze vytiahnú na začiatku - z vas ich ťahajú celý čas (oblecenie s nizkym odporom vzduchu, odľahčené tretry, nové super karbônove nahrady ťažkých dielov, super energo proteinove tyčinky vyrabané na inseminačných farmach … atď) . Nakoniec za rok preplatíte ebike aspoň 2x
Ebiker nosí čo má, vozí sa na tom čo má a vždy po ceste je nejaké miesto kde si môže pichnúť nabíjačku ak treba… vpodstate je to prototyp šťastného
človeka
Ja som vo vybavení lesa zásuvky videl. Napríklad takú Chatu pod Suchým si počas Log-downu začali mýliť ebajkeri s nabíjacím hubom. Nejako tak pozabudli, že elektrika sa tam vyrába z diesel generátora, kde treba vyviezť naftu na naftovom terénnom aute, takže grátis si nabíjať takto svoje tátoše bola pekná drzosť. Neviem ani ako to človeka napadne toto urobiť. 🤦♂️🤦♂️
V Dolomitoch to už majú vyriešené... V krčmách všetky voľné zásuvky sú zablendované, niekde na kraji barového pultu je predlžovačka s 6-10 koncovkami - kto si chce strčiť nabíjačku, musí najprv zaplatiť. A viac ako 0,15 E... A na zásun sa občas čaká v rade.
Inak ten článok je celý zle, ja to nazývam kaleráb - ak chceš nabiť z 0 na 625 W, tak neodoberieš 625 W, ale oveľa viac. Lebo straty... Kto sa vyzná v elektrike, možno sem napíše, aké sú straty napr. v nabíjačkách.
"V prípade ebikera začína zážitok ž prvým šlapnutím do pedálov, zatal čo bioš má prvý zážitok až keď dorazí do ciela a skontroluje štatistiku svojho výjazdu a rýchlo to zverejní na Strave"
Mýliš sa, netuším ako to majú ebikeri, ale ja cyklista si užívam jazdu, niekedy aj vopred (prípravu na ňu, ak je stanovený cieľ/smer/okruh, alebo idem kamkoľvek, kým sa mi chce, odbočím potiahnem o 10-20 atď km viac bez strachu o dojazd/baterku) a štatistiky nekontrolujem.
O ulozenie sa postará automaticky komp/telefón/router a nezverejní sa, je súkromné.
(Len archív/evidencia/spomienky)
V Dolomitoch to už majú vyriešené... V krčmách všetky voľné zásuvky sú zablendované, niekde na kraji barového pultu je predlžovačka s 6-10 koncovkami - kto si chce strčiť nabíjačku, musí najprv zaplatiť. A viac ako 0,15 E... A na zásun sa občas čaká v rade.
Inak ten článok je celý zle, ja to nazývam kaleráb - ak chceš nabiť z 0 na 625 W, tak neodoberieš 625 W, ale oveľa viac. Lebo straty... Kto sa vyzná v elektrike, možno sem napíše, aké sú straty napr. v nabíjačkách.
Marli Jazdím MTB vyše 25 rokov a nikdy som nevozil ani tacháč. Takže ak niekto tvrdí, že biobikeri jazdia kôli nejakým číselkám, tak to neplatí všeobecne.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ano, s riaditeľom košatskej spermobanky. Keď im zlyhalo mrazenie v archivačnom kridle, celú rozmrazenú zasobu kupila nejaká firma z vychodu čo vyraba tie tyčinky a energo napoje
Chlapi, ale uvedomte si že až ebikeri su tí ozajstní “poriadní nabijáci”
zatiaľ čo bioši sú v kadegórii “šlapači” skratene Apači … alebo si najdite inú skratku
Zo zufalstva strucne: Ludia pozrite sa z okna a mozno uvidite aki ***** tam poletuju a co vyvadzaju a my sa tu odbavujeme v takychto zabomysich vojnach.
Ano, s riaditeľom košatskej spermobanky. Keď im zlyhalo mrazenie v archivačnom kridle, celú rozmrazenú zasobu kupila nejaká firma z vychodu čo vyraba tie tyčinky a energo napoje
zatiaľ čo bioši sú v kadegórii “šlapači” skratene Apači … alebo si najdite inú skratku
musia byť poriadni nabijaci, keby si baterky nenabili poriadne tak riskujú že nedojdu domov
Zase prišiel cas kedy ebike ukazal svoje moznosti. Jazda čerstvo napadnutým snehom je uzasná. Snech vŕzga pod kolesami a motor poslušne bzučí. Bol som prvý na cyklochodniku a razil som si cestu. Nadhera….
"zabomysich vojnach" mne toto pride skor ake take srandciky a musim sa aj zastat e-bikerov, lebo oni sice nabijaju ale cyklisti zase musia o to viac jest aby doplnili energiu
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Presne si to vystihol
A naviac - keď musia viacej jesť, tak si viacej opotrebuvávajú vnútorné orgány
Inak je super že batéria ebiku môže napájať aj vyhrievané rukavice či vyhrievacie vložky do topánok. Jazda v zime dostáva nový rozmer radosti a pohodlia ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z nás tie peniaze vytiahnú na začiatku - z vas ich ťahajú celý čas (oblecenie s nizkym odporom vzduchu, odľahčené tretry, nové super karbônove nahrady ťažkých dielov, super energo proteinove tyčinky vyrabané na inseminačných farmach … atď) . Nakoniec za rok preplatíte ebike aspoň 2x
Ebiker nosí čo má, vozí sa na tom čo má a vždy po ceste je nejaké miesto kde si môže pichnúť nabíjačku ak treba… vpodstate je to prototyp šťastného
človeka
Ebiker= šťastie v pohybe
Ste si nemali kupovať horské bicykle ale mestské ?
K tyčinkam poviem že kto číta zloženie, nekúpi to ..
Mýliš sa, netuším ako to majú ebikeri, ale ja cyklista si užívam jazdu, niekedy aj vopred (prípravu na ňu, ak je stanovený cieľ/smer/okruh, alebo idem kamkoľvek, kým sa mi chce, odbočím potiahnem o 10-20 atď km viac bez strachu o dojazd/baterku) a štatistiky nekontrolujem.
O ulozenie sa postará automaticky komp/telefón/router a nezverejní sa, je súkromné.
(Len archív/evidencia/spomienky)
take zdroje su cca 90% https://www.meanwell.com/webapp/product/search.aspx?prod=GST120A
je mozne ze vnutro shimano nabijacky bude delta, meanwell.
a este straty v nabijani, lebo ani chemicke procesy baterie nie je perpetuum.
Ebikeri majú svoju, elektrickú.
musia byť poriadni nabijaci, keby si baterky nenabili poriadne tak riskujú že nedojdu domov
A naviac - keď musia viacej jesť, tak si viacej opotrebuvávajú vnútorné orgány
Inak je super že batéria ebiku môže napájať aj vyhrievané rukavice či vyhrievacie vložky do topánok. Jazda v zime dostáva nový rozmer radosti a pohodlia ...