Vseobecne sa da s nim suhlasit.Tych vyluceni bolo az moc.Skutocne niektore udajne za hru laktom kde to bolo posudzovane velmi divne.Potom hakovanie ktore bolo tiez dost prisne brane vzhladom na povahu hokeja...tych veci tam bolo viac.
dnes som teda mal pár zastav srdca ale našťastie to dopadlo fajn
nemal som pocit, že by rozhodcovia písakli zle alebo nespravodlivo. slovan pod tlakom začína faulovať, čo bolo vidieť aj v minulom zápase v bratislave. cíger miesto toho aby ich krotil ešte sám vybuchol, čo si môže dovoliť hráč, ale tréner určite nie. mám pocit, že to ešte bude mať ešte dohru
no ja len k tomu vykonu rozhodcov kedze hokej som nevidel...Slovanisti v play-off tak neskutocne kazdy zapas filmovali ze keby im to maju piskat vzdy po prave ako nesportove spravanie, tak su jednoznacne najvylucovanejsim muzstvom ...ja byt rozhodca tak z tych zapasov odchadzam s rukami ako keby som isiel z melonovej brigady...tolko "paneniek" by som rozdal
ono vylúčených mal slovan dosť, ale ten zákrok Kropáča , čo Cíger čakal, že to nechajú tak, alebo čo. inak emócie ako sa na play-off patrí, kto nezažil neuverí
emócie som zažil aj keď sme hrali (Košice) vonku s Popradom (zhodou okolností mi voľno nevyšlo keď sme hrali doma) a bol som tam... moje emócie boli asi také, že rozhodca, ktorý pískal v Poprade a vylučoval našich (košičanov) mal radšej ísť pískať na balet a nie na hokej toľko na margo emócií
emócie som zažil aj keď sme hrali (Košice) vonku s Popradom (zhodou okolností mi voľno nevyšlo keď sme hrali doma) a bol som tam... moje emócie boli asi také, že rozhodca, ktorý pískal v Poprade a vylučoval našich (košičanov) mal radšej ísť pískať na balet a nie na hokej toľko na margo emócií
no mal som na mysli emócie hráča hrajúceho play-off v akomkoľvek športe a nie niekde na tribúne
podla mna je cele play off velka fraska..... a skutoicny zapas sa bude hrat az zajtra obidve muzstva xceli hrat 7 zapasov aby vytrieskali na vstupnom co najviac.... takze som zapasi nesledoval...
ono vylúčených mal slovan dosť, ale ten zákrok Kropáča , čo Cíger čakal, že to nechajú tak, alebo čo. inak emócie ako sa na play-off patrí, kto nezažil neuverí
Ten uder bol vyprovokovany ... "podrazenie" brankara, za ktore bolo avizovane vylucenie tomu predchadzalo, ako aj neuveritelne mnozstvo vyluceni pred tym. A to nevieme čo povedal ten Košičan pred tym ako inkasoval ... Zadane takto tiez vybuchol a je to inak skuseny hrac ...
Cigler mal pravdu aj priamo po zapase (aj neskor ked to na TA3 rozviedol)
A gabika (prepac nemam proti tebe nic), ale tvoja otazka kto okrem BA fandi BA iba odzrkadluje sirsie suvislosti ....... skor na tvoje zamyslenie
Dost som sa rozculil pri citani prispevkov KE ... dufam, ze v piatok BA zvitazi, zasluzi si to ... (budem to pozerat pri jednom stole s vychodniarmi, tak to bude zabava).
... lopov prispevok ma pobavil asi ako jeden z mala v tejto teme ... ak nic ine, tak iba suhlasim s ludmi, ze aspon vidime ovela viac peknych zapasov ...
No neviem, ale podla mna ten akoze faul na brankara nebol faulom....brankar nema co robit tak daleko za branou....ved to bol bodicek, ziadne podrazenie ani faul. ale to je uz jedno...
Cigerovi usli nervy s prehry tak sa vybujacil...
Som zvedavy ako to dopadne zajtra....ale dufam ze pre Slovan, iked by si to aj zasluzily Kosice kedze sa im podarilo vyrovnat s 3:0 na 3:3
Ale aj tak Sloooooooooooovan dotohooooooooooooooo.
Ten uder bol vyprovokovany ... "podrazenie" brankara, za ktore bolo avizovane vylucenie tomu predchadzalo, ako aj neuveritelne mnozstvo vyluceni pred tym. A to nevieme čo povedal ten Košičan pred tym ako inkasoval ... Zadane takto tiez vybuchol a je to inak skuseny hrac ...
...prepac, ale v tomto s tebou nemozem suhlasit, to, ze je niekto inak slusny, ale "bol vyprovokovany" predsa nemoze byt ospravedlnenim toho, co urobil...pokial viem, tak aj Zidane isiel hned pod sprchy, darmo, ze bol inak slusny...
ak si nevie udrzat nervy na uzde, tak za to plati
Ciger by si mal priznat, ze nehrali dobre, robili zbytocne kiksy a napr, pri 2. Kosickom gole mali v obrane neskutocnu dieru...jednoducho by sa mal pouzit z vlastnych chyb a nehladat chyby inde...
Ciger by si mal priznat, ze nehrali dobre, robili zbytocne kiksy a napr, pri 2. Kosickom gole mali v obrane neskutocnu dieru...jednoducho by sa mal pouzit z vlastnych chyb a nehladat chyby inde...
Presne tak...Kosice ich prestrielali ( v poslednych 3 zapasoch), robily zbytocne fauly...atd atd..
...prepac, ale v tomto s tebou nemozem suhlasit, to, ze je niekto inak slusny, ale "bol vyprovokovany" predsa nemoze byt ospravedlnenim toho, co urobil...pokial viem, tak aj Zidane isiel hned pod sprchy, darmo, ze bol inak slusny...
Ale ja s tebou suhlasim ... ja neospravedlnujem tu pecku do brady, len hovorim, ze sa to stava aj skusenejsim a skor som tym mojim prispevkom chcel poukazat na nie celkom spravodlive vylucenia Slovana (speedy ma doplnil). A iba suhlasim so Zdenom, toto povedal dobre - podla mna niekedy treba pomenovat veci tak ako to citis - nebrat si servitku.
No tesim sa na piatok ... A ak prehra Slovan, tak sa vyzurim v sobotu na uphile
stáva nestáva, vo vypatých situáciach sa stále odhaľuje charakter,
a Zdenko sa aj odhalil, zaradil sa medzi chudákov hadzajúcich všetko čo maju po ruke na ľad, a nezmyselne faulujúcich "veľkých" brááááátislavských frajerov na korčuliach, na ktorých si predsa nikto nemôže nič dovolit.
veľmi ma sklamal!
ale v piatok bude určite perfektný zápas, škoda že budem v práci :-/ zas počuvať hokej v radiu ... aj to určite zas daju len poslednu tretinu
dúfam že zajtra vyhrajú košice =) a keď bratislava, tak dúfam že aspoň zaslúžene a nie po takých hlúpostiach aké sme robili prvé dva zápasi. to by ma dosť nasr...štvalo
a Zdenko sa aj odhalil, zaradil sa medzi chudákov hadzajúcich všetko čo maju po ruke na ľad, a nezmyselne faulujúcich "veľkých" brááááátislavských frajerov na korčuliach, na ktorých si predsa nikto nemôže nič dovolit.
veľmi ma sklamal!
veľmi ma sklamal!
Lagonda,napis mi prosim Ta,co rozviedol Ciger na TA3,nevidela som to...
Dik
A velmi by som chcela vediet,ci by ste boli vsetci ti,ktori si o nas myslia,ze sme taki a onaki, boli kriticki aj inym smerom,na "vasich". ja sa divim,ze sa tu s nami "Blavakmi"este niekto bavi..mam pocit,ze Bratislava je samostatny stat...
Trosku sebakritiky nikomu nazaskodi...a je jedno,odkial kto je..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
interligent z Martina- namysleny kalerab
nemal som pocit, že by rozhodcovia písakli zle alebo nespravodlivo. slovan pod tlakom začína faulovať, čo bolo vidieť aj v minulom zápase v bratislave. cíger miesto toho aby ich krotil ešte sám vybuchol, čo si môže dovoliť hráč, ale tréner určite nie. mám pocit, že to ešte bude mať ešte dohru
edit, prečo je táto táme v pieskovisku?
emócie som zažil aj keď sme hrali (Košice) vonku s Popradom (zhodou okolností mi voľno nevyšlo keď sme hrali doma) a bol som tam... moje emócie boli asi také, že rozhodca, ktorý pískal v Poprade a vylučoval našich (košičanov) mal radšej ísť pískať na balet a nie na hokej
emócie som zažil aj keď sme hrali (Košice) vonku s Popradom (zhodou okolností mi voľno nevyšlo keď sme hrali doma) a bol som tam... moje emócie boli asi také, že rozhodca, ktorý pískal v Poprade a vylučoval našich (košičanov) mal radšej ísť pískať na balet a nie na hokej
no mal som na mysli emócie hráča hrajúceho play-off v akomkoľvek športe a nie niekde na tribúne
Cigler mal pravdu aj priamo po zapase (aj neskor ked to na TA3 rozviedol)
A gabika (prepac nemam proti tebe nic), ale tvoja otazka kto okrem BA fandi BA iba odzrkadluje sirsie suvislosti ....... skor na tvoje zamyslenie
Dost som sa rozculil pri citani prispevkov KE ... dufam, ze v piatok BA zvitazi, zasluzi si to ... (budem to pozerat pri jednom stole s vychodniarmi, tak to bude zabava).
Cigerovi usli nervy s prehry tak sa vybujacil...
Som zvedavy ako to dopadne zajtra....ale dufam ze pre Slovan, iked by si to aj zasluzily Kosice kedze sa im podarilo vyrovnat s 3:0 na 3:3
Ale aj tak Sloooooooooooovan dotohooooooooooooooo.
Presne tak...Kosice ich prestrielali ( v poslednych 3 zapasoch), robily zbytocne fauly...atd atd..
Ale ja s tebou suhlasim ... ja neospravedlnujem tu pecku do brady, len hovorim, ze sa to stava aj skusenejsim a skor som tym mojim prispevkom chcel poukazat na nie celkom spravodlive vylucenia Slovana (speedy ma doplnil). A iba suhlasim so Zdenom, toto povedal dobre - podla mna niekedy treba pomenovat veci tak ako to citis - nebrat si servitku.
No tesim sa na piatok ... A ak prehra Slovan, tak sa vyzurim v sobotu na uphile
veľmi ma sklamal!
dúfam že zajtra vyhrajú košice =) a keď bratislava, tak dúfam že aspoň zaslúžene a nie po takých hlúpostiach aké sme robili prvé dva zápasi. to by ma dosť nasr...štvalo
veľmi ma sklamal!
Sklamal si ma .... velmi obmedzeny nazor ...
veľmi ma sklamal!
Neuveríš ale nemám ti k tomu čo povedať....
Dik
A velmi by som chcela vediet,ci by ste boli vsetci ti,ktori si o nas myslia,ze sme taki a onaki, boli kriticki aj inym smerom,na "vasich".
Trosku sebakritiky nikomu nazaskodi...a je jedno,odkial kto je..