VC Australie - nedela 8:00 na Dvojke aj na Trojke (a nezabudnite na casovy posun).
Aspon sa predbiehalo, s KERS-om bola tiez prca, sliky niektori zvladli lepsie ako iny.
Sem tam niekto zacal horiet
Skoro kazdy pretek bol zaujimavy...
odkedy odisiel schumi, pre mna (ako zariteho cerveneho kona) stratilo vyznam pozerat F1,tento rok som to sledoval jednym okom dnu a analnym otvorom von
pravidla uz ani nehovorim...NUDA..uz nevedia co maju vymysliet
a este...ten onďok pyrenejsky šaško Alonso az pojde do Ferrari tak to uz vobec nachapem akoze......to znici cele Ferrari
proste uz sa cela Fjednicka donicila,donudila a nepomeze jej ani ten hore ani dole ani nevem kde
NUDA NUDA NUDA NUDA
NO TAKZE JA ASI ENVIEM ZNIEST KED NEVYHRAVA NIEKTO INY AKO FERRARI
BrawnGP, Toyota, Williams........to su tímy s dvojitými difuzormi
Willams...je všeobecne velmi slaby a uz nie je ani tieňom svojej historie..ale k veci...na to že je taky slaby tak v prvych šiestich pretekoch ziskal 11,5b...čo je viac ako napr. Renault
Toyota..bola do šiesteho preteku tretím tímom s 32,5b....bezdifuzorovy redbull bol lepši...toyota ma vseobecne najslabsi motor v startovom poli a na to vzdy dopláca
Ano min.rok podpriemerna honda sa dokazala dostat dopredu...
a osobne si nemyslim ze tento rok zacali s nejakym vyvojom auta a preto boli od polovice slabsi...v polovici sezony nemali vobec isty titul v konstrukteroch...uz vtedy bolo vidiet ze Redbull je viac ako konkurencia a Strieborny Lewis uz tiez chcel ukazat ze v anglicku je len jeden sampion. Takze o nejakom predcasnom titule nemozes hovorit a urcite nie o pozastavenom vyvoji auta..jedine v pripade ze uz nemali ani fuka.
já na to mám jiný názor, a nesváděj to na difuzory, bylo víc značek co je mělo od začátku sezony, loni podprůměrná Honda se dostala na š***** nemyslím si že jen díky difuzorům, dokázala ze začátku sezony výtězit a vyjezdit si rozhodující náskok, ano pak je ostatní dohnali, je to i otázka peněz, je klidně možné že už se směřovali trochu jinam než do vývoje stávajícího modelu, kde už byl titul prakticky od poloviny sezony doma,
a jestli mohl Button víc vyhrát no možná mohl a co ? je mistr světa je a basta
Preteky vyhral naposledy začiatkom juna, nasledovalo dalších 9 pretekov v ktorých sa len RAZ umiestnil na stupni vytazov...61b/7pretekov.....29b/9.
Kvalita auta bola vždy rozhodujucim faktorom ale teraz z toho jednoznačne vyťažil BrawnGP svojim vysvetlenim pravidiel(dvojite difuzory)..na začiatku sezony bol jedinym tímom kt. dokazal konkurovat Brawnom len RedBull(vdaka Neweyho genialite), bohuzial kolisave vykony ich auta a hlavne mladeho Vettela ich pripravilo o viacej bodov...
V polke sozony uz ale zacal dochadzat dych Brawnom(tipujem to hlavne na menej penazi a tym padom na pomalsi vyvoj auta) naopak formulky ktore su dotovane dostatocnym zdrojom penazi a hlavne potvrdenim pouzivania dvojitych difuzorov ukazalo v sampionate vystrkovanie rôžkov striebornych sipov a sem-tam aj cervenych z maranella.
V buducej sezone im neverim a osobne si myslim ze budu radi ak vyhraju jeden pretek.
Tod vsio z mojej strany..... za desat rokov sa nebude spominat na tento rok, resp. sa bude pamatat len meno ale nic ine.
v první půlce sezony naprostá jednička, a druhoučást dojel na jistotu tak si to nezaslouží???
proboha se prober, navíc sem hodně zvědavý na poslední závod sezony, myslím že tam Button znovu ukáže jak mu to jezdí pokud není pod tlakem hehe
uznavam že vyhral ten kto nazbieral najviac bodov ale je to take nemastne neslane...zo začiatku ťažil z náskoku technologie pred ostatnými(rubensinho bol este v zimnom spánku a zobudil sa az v europe) potom jeho vykony mali skôr klesajucu tendenciu. Myslim že za takych desať rokov sa bude pozerat na tento titul ako na titul J.Villeneuve-aj on vyhral titul???
Vyhral ten lepsi v najlepsom aute
navíc vyhrál i nejvíc závodů tak co ti nesedí, myslím že titul je letos ve správných rukou
jak hahahaha ,skorej SKODA