VC Australie - nedela 8:00 na Dvojke aj na Trojke (a nezabudnite na casovy posun).
Tak to mas velke plus za to prekvapko pre toho tvojho..to by som si prial aj ja.
Ta atmosfera musi byt fakt uzasna....tisko zavidim.
Kto ma pozna, vie ze fandim cervenej. Aj vo formule.
Aj pre Tona to bol šok, pretože do poslednej chvíle o darčeku ani len netušil, až na jeho narodeninovej party, kde bolo asi 30 ľudí som mu s lístkami / to ani nie je lístok, vyzerá to ako letenka- taká knižočka,vo fólii, ktorá sa dá zavesiť na krk/ zagratulovala.
Nezmohol sa na slovo. Sama na seba som pyšná, že ma to napadlo.
Mal som minuly rok, a ...... nic. To by bol skor sok, ako prekvapenie.
Kto ma pozna, vie ze fandim cervenej. Aj vo formule.
Ale okrem A je tu aj B.
V telke Ti je absolútne jasné, kto boduje na ktorom mieste počas celého preteku.
Na živo , napriek tomu, že sú tam aj veľkoplošné obrazovky, nemáš taký prehľad.Napríklad v tom Maďarsku po celý čas viedol Massa, keď pretek skončil, všetci Ferraristi boli vo vytržení a šok sme utrpeli, keď na stupňoch víťazov bol niekto iný. V poslednom kole vypadol a to sme namali šancu postrehnúť.
Určite to raz zažiješ, Tono to mal tiež ako sen, ja som mu ho splnila. Takže si počkaj do štyridsiatky, možno ťa manželka prekvapí.
História sa pýtať nebude akým spôsobom stáli na stupňoch.
Dnes sme síce štart koli časovému posunu prespali, no záver bol dostatočne dramatický a stál za to.
Osobne sme absolvovali VC Budapešti, teraz v lete. Lístky na Hungaroring som kúpila miláčikovi na štyridsiatku a tá atmosféra stála za to.
Keď si odmyslím príjazd tam a odchod , ktorý trval cca po tri hodiny posúvania sa po troch metroch, bolo to super.
http://www.youtube.com/watch?v=AKciYE_-BFg
Pridávam link pre atmošku.
Ferrari is the Best