VC Australie - nedela 8:00 na Dvojke aj na Trojke (a nezabudnite na casovy posun).
Pozitívne ma prekvapili Williams aj Alfa. Tam by som nečakal také dobré výsledky a dúfam, že si to udržia počas sezóny. McLaren a Haas sklamanie.
Ak bude táto sezóna nudná ako dnešná GP, tak snáď záujem netflix fanúšikov opadne a o rok už to bude v norme
Haloooo? Pozerali sme tu istu GP?
Ak bude táto sezóna nudná ako dnešná GP, tak snáď záujem netflix fanúšikov opadne a o rok už to bude v norme
A co dokazuje Ferrari tuto sezonu, tak mi je luto aj Leclerca. Takych babrakov mat v time (totalne zbabrana vysielacka v Monaku, 6,5s pitstop v Baku) a k tomu este dost nespolahlivy monopost...
To si nemyslim. Potrapil by sa mozno v Spanielsku, ale tentokrat sam Checo uznal, ze na jeho tempo skratka nemal, lebo v prvych kolach na to tlacil a znicil si pneu...a hlavne Maxa museli spomalovat, nech aj posetria motor
A co dokazuje Ferrari tuto sezonu, tak mi je luto aj Leclerca. Takych babrakov mat v time (totalne zbabrana vysielacka v Monaku, 6,5s pitstop v Baku) a k tomu este dost nespolahlivy monopost...
A to si ešte vynechal odstúpenie z jasného prvého miesta v Barcelone... 3 tragické víkendy pre Leclerca...