VC Australie - nedela 8:00 na Dvojke aj na Trojke (a nezabudnite na casovy posun).
Proste vidno, ze VER isiel cely vikend uplnu hranu. A urobil by to kazdy v jeho pozicii. Ak by to nerobil a prehral by sampionat tak by si to mozno cely zivot vycital. Chapem to, tresty rozdane asi zasluzene, karavana ide dalej.
Bez zltych gum by VER nemal sancu dostat sa po restarte spat na celo a bolo by hotovo. Max aj jeho tym skusaju absolutne vsetko proti zjavnej technickej presile. Dnes siel cely zavod uplnu hranu, bojoval naplno, skusil vsetko mozne aj nemozne a urcite z toho vzinklo aj zopar blbosti. Podobne ako vcerajsie posledne kolo v Q3.
Dobre to povedal Horner, ze je uzasne ako este stale RB dokaze takto tlacit na taky tim ako je MB, ze preto su v MB nervozni a mobilizuju ohromne zdroje. Vsimli ste si ako dnes z MB jacali do vysielacky na MMassiho?
https://www.youtube.com/watch?v=V7707zEX9X4
btw. ja som sa vratil k sledovaniu F1 vdaka Netflixovej serii Drive to survive 2 roky dozadu
clxno1 btw zdieľam úplne identický názor, ale že úplne...
čo sa týka RUS mám dve varianty, buď to bude podobné ako s BOT (ak HAM nezíska tento rok titul), alebo HAM získa titul a RUS dostane už prednosť pred HAM...