to sou teda kecy
v první půlce sezony naprostá jednička, a druhoučást dojel na jistotu tak si to nezaslouží???
proboha se prober, navíc sem hodně zvědavý na poslední závod sezony, myslím že tam Button znovu ukáže jak mu to jezdí pokud není pod tlakem hehe
boze ale ved ja tu nespochybnujem ze vyhral ten spravny...ani system ktory funguje v bodovani F1...jednoducho len vravim ze je skoda ze posledny pol roka nejazdil tak ako na zaciatku...jasne ze je titul v spravnych rukach...len skoda ze prisiel taky zlom v strede sezony...bolo by to efektnejsie...tot vsjo...
Ak reagujes na mňa s tym že kecam...no neviem....to nie je len moj nazor ale vseobecny nazor ludi ktorí sa točia okolo F1..dokonca aj Stirling Moos(vlastenec do špiku kosti) tvrdí že toto je zvláštna sezona kde by si titul nezaslužil ani jeden(možno preto že jeho miláčik LH začal byt konkurencieschopny až v druhej tretine sezony).., ale suhlasia že titul je v správnych rukach...a to tvrdím aj ja, ja som nepovedal že si to nezaslúži ja len že to nepotvrdzoval celu sezonu.
Preteky vyhral naposledy začiatkom juna, nasledovalo dalších 9 pretekov v ktorých sa len RAZ umiestnil na stupni vytazov...61b/7pretekov.....29b/9.
Kvalita auta bola vždy rozhodujucim faktorom ale teraz z toho jednoznačne vyťažil BrawnGP svojim vysvetlenim pravidiel(dvojite difuzory)..na začiatku sezony bol jedinym tímom kt. dokazal konkurovat Brawnom len RedBull(vdaka Neweyho genialite), bohuzial kolisave vykony ich auta a hlavne mladeho Vettela ich pripravilo o viacej bodov...
V polke sozony uz ale zacal dochadzat dych Brawnom(tipujem to hlavne na menej penazi a tym padom na pomalsi vyvoj auta) naopak formulky ktore su dotovane dostatocnym zdrojom penazi a hlavne potvrdenim pouzivania dvojitych difuzorov ukazalo v sampionate vystrkovanie rôžkov striebornych sipov a sem-tam aj cervenych z maranella.
V buducej sezone im neverim a osobne si myslim ze budu radi ak vyhraju jeden pretek.
Tod vsio z mojej strany..... za desat rokov sa nebude spominat na tento rok, resp. sa bude pamatat len meno ale nic ine.
dobře ty
já na to mám jiný názor, a nesváděj to na difuzory, bylo víc značek co je mělo od začátku sezony, loni podprůměrná Honda se dostala na š***** nemyslím si že jen díky difuzorům, dokázala ze začátku sezony výtězit a vyjezdit si rozhodující náskok, ano pak je ostatní dohnali, je to i otázka peněz, je klidně možné že už se směřovali trochu jinam než do vývoje stávajícího modelu, kde už byl titul prakticky od poloviny sezony doma,
a jestli mohl Button víc vyhrát no možná mohl a co ? je mistr světa je a basta
čísla a fakty..to su veci ktoré mňa zaujimaju...takže
BrawnGP, Toyota, Williams........to su tímy s dvojitými difuzormi
Willams...je všeobecne velmi slaby a uz nie je ani tieňom svojej historie..ale k veci...na to že je taky slaby tak v prvych šiestich pretekoch ziskal 11,5b...čo je viac ako napr. Renault
Toyota..bola do šiesteho preteku tretím tímom s 32,5b....bezdifuzorovy redbull bol lepši...toyota ma vseobecne najslabsi motor v startovom poli a na to vzdy dopláca
Ano min.rok podpriemerna honda sa dokazala dostat dopredu... super...min.rok zacala vyvoj auta pre r.2009 niekedy okolo 6/2008....zacali vyvijat auto skor ako konkurencia..navyse sa vyrazne menili pravidla takze sa tu nejednalo o najaky update auta 2008 ale o uplne nove auto.
a osobne si nemyslim ze tento rok zacali s nejakym vyvojom auta a preto boli od polovice slabsi...v polovici sezony nemali vobec isty titul v konstrukteroch...uz vtedy bolo vidiet ze Redbull je viac ako konkurencia a Strieborny Lewis uz tiez chcel ukazat ze v anglicku je len jeden sampion. Takze o nejakom predcasnom titule nemozes hovorit a urcite nie o pozastavenom vyvoji auta..jedine v pripade ze uz nemali ani fuka.
TOTO BERTE AKO ANTI-TERAJSI F1 PRISPEVOK a PRO-FERRARIsticky odkedy odisiel schumi, pre mna (ako zariteho cerveneho kona) stratilo vyznam pozerat F1,tento rok som to sledoval jednym okom dnu a analnym otvorom von ,potom sa mal vratit MS,ja nateseny ako male dieta na vianoce,ale nic ztoho...zase NUDA......a ten bezsponzosky tym(teda maju sponzora Virgin a este dake nezname znacky zahradnych potrieb a potrieb pre batolata) a ten nudny Button ani nehovorim,uz tam jazdi neviem kolko a az teraz...nic moc.....sice lepsie ako keby maj byt majster Lujzo Hamilton(alebo teda ktokolvek od Striebornych sipkov)
pravidla uz ani nehovorim...NUDA..uz nevedia co maju vymysliet
a este...ten onďok pyrenejsky šaško Alonso az pojde do Ferrari tak to uz vobec nachapem akoze......to znici cele Ferrari
proste uz sa cela Fjednicka donicila,donudila a nepomeze jej ani ten hore ani dole ani nevem kde
NUDA NUDA NUDA NUDA
NO TAKZE JA ASI ENVIEM ZNIEST KED NEVYHRAVA NIEKTO INY AKO FERRARI
Nuda? No tento rok urcite nie....
Aspon sa predbiehalo, s KERS-om bola tiez prca, sliky niektori zvladli lepsie ako iny.
Sem tam niekto zacal horiet
Skoro kazdy pretek bol zaujimavy...
epo: na to ze "odkedy odisiel schumi, pre mna stratilo vyznam pozerat F1"...mas o tom fakt dost dobry prehlad...takze ked je to taka NUDA tak to nepozeraj a mas pokoj...a ked to pozeras a sledujes (tak ako to vyzera podla toho co pises) tak to potom asi az taka NUDA nebude, ci???
to epo
1.- ferrari ma shit monopost, a mal aj minuly rok
2.- aj ja som fandil schumimu, no odkedy odisiel , sa konecne da f1 pozerat. neviem co ti na tom bolo zaujimave ze schumi 1. v sobotu, schumi 1. v nedelu....
a vdaka pravidlam (nehovorim o vsetkych) si konecne mozem hryzt nechty pred telkou
tak ako vacsina .. tesia sa lebo budu bubaky vseobecne v serialy ale su smutni ze ich opusta ... v podstate ide za brawnom ;-] znova vytvorit vitaznu kombinaciu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v první půlce sezony naprostá jednička, a druhoučást dojel na jistotu tak si to nezaslouží???
proboha se prober, navíc sem hodně zvědavý na poslední závod sezony, myslím že tam Button znovu ukáže jak mu to jezdí pokud není pod tlakem hehe
tak to pak jo
Preteky vyhral naposledy začiatkom juna, nasledovalo dalších 9 pretekov v ktorých sa len RAZ umiestnil na stupni vytazov...61b/7pretekov.....29b/9.
Kvalita auta bola vždy rozhodujucim faktorom ale teraz z toho jednoznačne vyťažil BrawnGP svojim vysvetlenim pravidiel(dvojite difuzory)..na začiatku sezony bol jedinym tímom kt. dokazal konkurovat Brawnom len RedBull(vdaka Neweyho genialite), bohuzial kolisave vykony ich auta a hlavne mladeho Vettela ich pripravilo o viacej bodov...
V polke sozony uz ale zacal dochadzat dych Brawnom(tipujem to hlavne na menej penazi a tym padom na pomalsi vyvoj auta) naopak formulky ktore su dotovane dostatocnym zdrojom penazi a hlavne potvrdenim pouzivania dvojitych difuzorov ukazalo v sampionate vystrkovanie rôžkov striebornych sipov a sem-tam aj cervenych z maranella.
V buducej sezone im neverim a osobne si myslim ze budu radi ak vyhraju jeden pretek.
Tod vsio z mojej strany..... za desat rokov sa nebude spominat na tento rok, resp. sa bude pamatat len meno ale nic ine.
já na to mám jiný názor, a nesváděj to na difuzory, bylo víc značek co je mělo od začátku sezony, loni podprůměrná Honda se dostala na š***** nemyslím si že jen díky difuzorům, dokázala ze začátku sezony výtězit a vyjezdit si rozhodující náskok, ano pak je ostatní dohnali, je to i otázka peněz, je klidně možné že už se směřovali trochu jinam než do vývoje stávajícího modelu, kde už byl titul prakticky od poloviny sezony doma,
a jestli mohl Button víc vyhrát no možná mohl a co ? je mistr světa je a basta
BrawnGP, Toyota, Williams........to su tímy s dvojitými difuzormi
Willams...je všeobecne velmi slaby a uz nie je ani tieňom svojej historie..ale k veci...na to že je taky slaby tak v prvych šiestich pretekoch ziskal 11,5b...čo je viac ako napr. Renault
Toyota..bola do šiesteho preteku tretím tímom s 32,5b....bezdifuzorovy redbull bol lepši...toyota ma vseobecne najslabsi motor v startovom poli a na to vzdy dopláca
Ano min.rok podpriemerna honda sa dokazala dostat dopredu...
a osobne si nemyslim ze tento rok zacali s nejakym vyvojom auta a preto boli od polovice slabsi...v polovici sezony nemali vobec isty titul v konstrukteroch...uz vtedy bolo vidiet ze Redbull je viac ako konkurencia a Strieborny Lewis uz tiez chcel ukazat ze v anglicku je len jeden sampion. Takze o nejakom predcasnom titule nemozes hovorit a urcite nie o pozastavenom vyvoji auta..jedine v pripade ze uz nemali ani fuka.
odkedy odisiel schumi, pre mna (ako zariteho cerveneho kona) stratilo vyznam pozerat F1,tento rok som to sledoval jednym okom dnu a analnym otvorom von
pravidla uz ani nehovorim...NUDA..uz nevedia co maju vymysliet
a este...ten onďok pyrenejsky šaško Alonso az pojde do Ferrari tak to uz vobec nachapem akoze......to znici cele Ferrari
proste uz sa cela Fjednicka donicila,donudila a nepomeze jej ani ten hore ani dole ani nevem kde
NUDA NUDA NUDA NUDA
NO TAKZE JA ASI ENVIEM ZNIEST KED NEVYHRAVA NIEKTO INY AKO FERRARI
Aspon sa predbiehalo, s KERS-om bola tiez prca, sliky niektori zvladli lepsie ako iny.
Sem tam niekto zacal horiet
Skoro kazdy pretek bol zaujimavy...
1.- ferrari ma shit monopost, a mal aj minuly rok
2.- aj ja som fandil schumimu, no odkedy odisiel , sa konecne da f1 pozerat. neviem co ti na tom bolo zaujimave ze schumi 1. v sobotu, schumi 1. v nedelu....
a vdaka pravidlam (nehovorim o vsetkych) si konecne mozem hryzt nechty pred telkou
no a KIMI 4EVER