Dnešná veterná, zamračená a studená sobota ma priviedla k asi poslednému aktivovaniu krbu pred príchodom ozajstného leta, ktoré tu na úplnom juhu zadúša, škrtí, a pritom vieš, že ho nevymeníš za nič na svete. Po dlhšom čase som oprel oko o rímsu nad krbom a videl som toto. Vľavo na foto bronzový Chief Obbatinewat, patrón Shawmut Bank Boston, kde som mal tú česť praxovať takmer rok ako pregraduate student presne vo finále fúzie s Fleet Financial Group. Nejakým zázrakom si ma vtedy v rámci kooperácie s University of Hartford vybral Joel Alvord, CEO Shawmut Bank, za asistenta, mal švédske korene a slabosť pre Európanov. Veľmi cenná skúsenosť, boli sme v kontakte roky po mojom návrate na Slovensko. Daroval mi tú sošku v deň, kedy bolo jasné, že Shawmut ako samostatná entita končí. Vpravo Iustitia, dar k prvému absolutóriu od otca. Dnes už mojej Iustitii odpadli váhy, a otca už niet, sú tomu dnes presne na deň dva roky. Obbatinewata som mu kedysi daroval, vybudoval si k nemu zvláštny vzťah. Všetko to pekne zapadlo do seba.
V strede foto, vo vedľajšej katalytickej úlohe, Delamaine Vesper XO, dar od otca z 2017. Vydalo to aspoň na jeden pohárik.
Tempora mutantur, et nos mutamur in illis. Na zdravie, páni