No miestami bolo aj dobrých 10-15 cm snehu a vo chvíli keď už som začal uvažovať nad tým ze to vzdam lebo nejako to išlo ťažko v tom mokrom snehu a už aj peší ma začali dobiehať, objavil sa ako na požiadanie ratrak a pekne cestu predomnou odhrnul.
pol pekné fotos ako obvykle, ten Force vyzerá že má riadny uhol veru, vyzerá to na viac ako deklarovaných 67,5. Je to rozdiel oproti RM ?
mas nejake zle info, uhol forca X je 66,7°...rocky mountain mal 66,6°...GT ma trochu vyssie kokpit, cize premna z dlhymi nohami este lepsie, v zjazde...
pol Celkom by ma zaujalo zrovnanie Rock Machine, RM a GT. Hlave pruzenie. Ako je na tom Force s tvrdnutim pri brzdeni? Altitude / Instinct a Sensor/Force boli moje vysnivane no vzdy ma odradila cena a par much. U RM slabe vzpery (cital som o praskani, aj u karbonu) a vrzganie (klzne loziska). U GT zlozita konstrukcia, tvrdnutie pri brzdeni a velmi slaba vybava vzhladom na cenu (aj ked sucasne modely su na tom lepsie).
Filip80 pre seriozne zrovnanie by som sa musel asi na vsetkych povozit v jeden den takze len nejake amaterske poznatky...rock machine je dobre citlivy na drobne nerovnosti, da sa slapat aj bez pouzitia propedalu, zadna stavba sa kruti ako spageta aj ked v cape nieje vola(jazdu to nejak negativne neovplyvnovalo)...rocky mountain nieje az taky citlivy na drobne nerovnosti, zato velke skaly papa velmi rad , tuhost do strany prikladna, asi vdaka klznym puzdram, uz neviem kolko som presne na nom najazdil ale ziadne vrzganie v capoch som nezaznamenal(ziadne wapkovanie, okolo 2000-3000km), slapat bez propedalu bez sance, a co ma sralo najviac skubanie retaze ked siel do zdvihu, cize po rozbitom zjazde bola retaz vacsinou o 3-4 prevody nizsie ako som zaradil hore, dost sa aj blokoval pod brzdou(napriek vsetkemu bola to moja srdcovka, keby nespraskol tak si ho necham velmi dlho)....na gt-cku jazdim dost kratko, nejake strme zjazdy este ani neboli, ale pocitovo zerie nerovnosti najlepsie, ci male alebo velke tvrdnutie pod brzdou som si zatial nevsimol (no nic extra strme som snim este nesiel), ziadne skubanie retaze pri zjazde, do urcitej miery sa da slapat aj bez propedalu, ale ked uz musim zapojit silu do strmsieho kopca tak ho zapinam, zlozita konstrukcia? na prvy pohlad asi ano ale ked si to poriadne pozries tak je to uplne jednoduche, najvacsie minus zatial, ze este nemam teleskopku....viac radsej nepisem, lebo sa uz zamotam
Pol dakujem! Presne taketo zhrnutie som si predstavoval. Urcite to ocenia aj ostatni foristi. Tou zlozitostou som myslel vela capov a hej, pri blizsom pohlade to nie je take zle. Este raz diky. A vela stastnych km!
kozy1 - super fotky ako sa ti slo po tom snehu ja som bol dneska vysiel si vsetko v pohode mna ten sneh akosi znicil niesom zvyknuty jazdit po snehu posledny asi nieco okolo kilometra aj nieco som sa presiel. Nebolo by toho tolko ale uz ked sa ti dostane sneh do kufrov smola
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nejaku inspiraciu na vychodnu stranu Vtacnika najdes v tejto teme:
mtb-akcie-vyjazdy/vtacnik-t16876.html
mas nejake zle info, uhol forca X je 66,7°...rocky mountain mal 66,6°...GT ma trochu vyssie kokpit, cize premna z dlhymi nohami este lepsie, v zjazde...
http://www.bikeradar.com/mtb/gear/category/bikes/mountain-bikes/full-suspension/product/review-gt-force-x-expert-14-48457/
Jáj, ale to je karbón... mea culpa.
Máš pravdu, je to 66,7 to je už "normálnejšie" k tej fotke, aj keď to trošku skresľuje keďže si v zákrute a v náklone.
(http://mountain-bikes.gearsuite.com/l/8991/2015-GT-Force-X-Sport)
V každom prípade, krásny bajk !