pao jednotka je podla mna katastrofa, dvojka je krasna a 6 a 5 su kde?
nemozem stebou suhlasit ze trail 1 az taka katastrofa, kombinuje šlapanie s pohodovou jazdou dole , idealny na kondičku a je určený úplne pre všetkých....
-2 trail je fajn ma poriadny flow a vedel by som si ho predstaviť aj na fulle..
Ja som však zastancom názoru, že prirodnym trailom sa nič nevyrovná... ale z času na čas alebo po práci sú takéto chuťovky fajn..
Nieco si tam u teba vo vyjazdoch popozeram a nahodim do Garmina. Dik
Nieje to daleko zo SL bud vyjdes autom po asfalte smer Polsko, Zo SL smer Poprad na konci SL ide cesta smerom na Polsko (doprava hore) vyjdes kopec a napravo v lesiku si od hlavnej cesty vsimnes tabulu Cyklostopy potom uz ides podla nej nemas kam zabludit, alebo nechas auto v SL a ten kopcekm si vyslapes (nic strasne). Trasa je to krasna aj k tym cyklostopam vlastne ides lesnou asfaltkou az na vrch Osly a pred nim mas znacku kde odocis do lesa (vlavo z asfaltky) a tam zacina pekne dobrodruzstvo. Chlapci si dali zalezat je to dobre znacene a aj trat je pekna. Nizsie pod asfaltkou pri zjazde sa potom rozdeluje na 3 rozne trate. Uz neviem ktoru som siel ale myslim ze som skusal 2 z nich a zides pod hradom. Jednoznacne vyskusat! Bludit nemas kde aj bez gpx som to vpohode nasiel.
tu máš zopár gpx. ako sa tam dá dostať. Ako bolo napísané tak nemáš kde zablúdiť...
tá tretia trasa je poriadny blatový mordor pokiaľ nie je aspoň 5 dní slnko
Skor preferujem silove slapanie a vyskove metre. Dik za informacie, urcite sa tam pojdem pozriet.
Ak si to chceš šľapanie do kopca užiť, choď z mesta na Hrad. Z Hradu pokračuj do lesoparku po lesnej ceste, aj z tejto strany je to značené k cyklostopám pod Oslym vrchom.
Ja ak naháňam výškové metre, tak za hradom sa dám doprava dole po lúke prídem nad "indiánsku" osadu a hneď to stočím doľava na lesnú asfaltku ... stúpanie cca 2,5 km miestami aj s 20% stúpaním ... dostaneš sa na Tri studničky ... pokračuješ už po šotoline na Obrázky a opäť sa dostaneš k značeniu, ktoré Ťa privedie k cyklostopám
mám aj natočené nejaké videá ako sa tam dostať, len radšej jazdím, ako sedím pri PC a strihám ... cez zimu sa snáď k videu dostanem
Ak si to chceš šľapanie do kopca užiť, choď z mesta na Hrad. Z Hradu pokračuj do lesoparku po lesnej ceste, aj z tejto strany je to značené k cyklostopám pod Oslym vrchom.
Ja ak naháňam výškové metre, tak za hradom sa dám doprava dole po lúke prídem nad "indiánsku" osadu a hneď to stočím doľava na lesnú asfaltku ... stúpanie cca 2,5 km miestami aj s 20% stúpaním ... dostaneš sa na Tri studničky ... pokračuješ už po šotoline na Obrázky a opäť sa dostaneš k značeniu, ktoré Ťa privedie k cyklostopám
mám aj natočené nejaké videá ako sa tam dostať, len radšej jazdím, ako sedím pri PC a strihám ... cez zimu sa snáď k videu dostanem
Inak siel som aj vrchom od Oslov smerom na tri studnicky no potom som sa vratil len tak bez nicoho nemal som ani navigacku ani mobil...kam to vedie az na Sulin?
dá sa ísť na hliniská a na marmon, ale keď pôjdeš po ceste tak prídeš do osady našich spoluobčanov.
Na sulín sa ide z oslieho iným smerom (po zelenej značke)
Sak to su povodne polovnicke chodniky, len vycistene/prerobene (a je ich tam viac, ako mapka ukazuje). Ale ten 2) .. z toho spravili bagrom dialnicu
V podstate mas pravdu, su "len vycistene a len prerobene a len zavetrene". Niekde aj na novo nájdené, lebo ich uz ani vidno nebolo. Pripravuje sa take kratke videjko... je v ňom vidno v akom je to strmáku... /nech aj v Blave vidno, čo je to kopec nič v zlom... /
Tak minimalne ten posledny, co ste prerabali vidno bolo, lebo som ho siel /okrem poslednej pasaze dole/ .. teraz by som sa bal , lebo na mna vyleti barsjaky namotivovany dolekopcovy amenak. Mam to tam prejazdene skoro uplne vsetko .. minuly rok, mozno viac, ako vy. Nechal som tam minimalne 2 stuple z Mavic tretier .. a co sa tyka strmakov .. no, dojdi k nam do BA, ukazem ti take, ze ti padne sanka .. inak ale v mojom rodnom kraji si take kopce ako mate pri BB davame k ranajkam, takze tak , tiez nic v zlom Banskobystricke kopce su pre mna osobne len mala pahorkatina.
To Ito: dobre dobre, mier! Len som si akurat fukal pluzgiere po poslednej brigade, ked som cital tvoje "len", tak mi nedalo nereagovat, chapes . Na okraj... chceme robit tie traily co najnaturalnejsie, ale dodrzat sirku aspon 70cm, v strmom svahu to znamena odkopat strasne vela zeme a kamena, preto ten bagrik... obcas chceme aj pojazdit, bez bagrika by sme to rucne kopali 20rokov...a nikdy by to nebolo take ako teraz...
bady, ale tak zase, nepoznas to tu? niektori boli vsade aspon dva krat, a kde nie, tak maju odtial aspon fotku. ja vam dakujem za tu makacku co tam odvadzate (pozdravujem havka)
bady007 : ked na to pozeram, ako som to napisal, tak veru mas pravdu. Ale ja som uz minuly rok kdesi pisal, ze ten prvy singel, co ste odkopali (bez bagra), tak to musela byt strasna makacka. A vzhladom na tie useky omnoho viac, ako u nas Cerovka, lebo u nas vela usekov bolo len odhrabanie listia. Potom boli aj take, kde treba poodrezavat kroviska, ale u vas to bolo podstatne namahavejsie. Takze ma mrzi, ze to tak vyznelo .. holt to su tie fora .. ten bagrik chapem, len dufam, ze ste neobagrovali uplne cely ten chodnik, aj tam, kde to bolo cele prejazdne. Ten dojazd uz bez neho ako pises, na vela rokov roboty.
double : hehe, som vedel, ze sa toho niekto chyti .. Nizke Tatry ale nie su uplne BB kopce a cely rok je tam sneh mal som samozrejme na mysli hned okolo, ale aj Kremnicke samozrejme a to nie su nijak zvlast velke kopce, pocitam aj Skalku do toho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nemozem stebou suhlasit ze trail 1 az taka katastrofa, kombinuje šlapanie s pohodovou jazdou dole , idealny na kondičku a je určený úplne pre všetkých....
-2 trail je fajn ma poriadny flow a vedel by som si ho predstaviť aj na fulle..
Ja som však zastancom názoru, že prirodnym trailom sa nič nevyrovná... ale z času na čas alebo po práci sú takéto chuťovky fajn..
tu su znázornené ostatne traily:
Nieje to daleko zo SL bud vyjdes autom po asfalte smer Polsko, Zo SL smer Poprad na konci SL ide cesta smerom na Polsko (doprava hore) vyjdes kopec a napravo v lesiku si od hlavnej cesty vsimnes tabulu Cyklostopy potom uz ides podla nej nemas kam zabludit, alebo nechas auto v SL a ten kopcekm si vyslapes (nic strasne). Trasa je to krasna aj k tym cyklostopam vlastne ides lesnou asfaltkou az na vrch Osly a pred nim mas znacku kde odocis do lesa (vlavo z asfaltky) a tam zacina pekne dobrodruzstvo. Chlapci si dali zalezat je to dobre znacene a aj trat je pekna. Nizsie pod asfaltkou pri zjazde sa potom rozdeluje na 3 rozne trate. Uz neviem ktoru som siel ale myslim ze som skusal 2 z nich a zides pod hradom. Jednoznacne vyskusat! Bludit nemas kde aj bez gpx som to vpohode nasiel.
tá tretia trasa je poriadny blatový mordor pokiaľ nie je aspoň 5 dní slnko
http://www.mtbiker.sk/forum/resources/image/251660
tak nejak to vyzerá, ostatné v pohode.
Neviem aký štýl preferuješ, ale vlčia je najľahšia potom medvedia a na rysej som začal veriť aj v poseidona len aby som to zišiel bez úrazu
http://www.mtbiker.sk/vyjazdy/169138/slavosl-vyjazd-hrad-sl-podsadek-osly-mtb-mokro-32km-2h-686m.html
Inak siel som aj vrchom od Oslov smerom na tri studnicky no potom som sa vratil len tak bez nicoho nemal som ani navigacku ani mobil...kam to vedie az na Sulin?
Na sulín sa ide z oslieho iným smerom (po zelenej značke)
http://www.mtbiker.sk/vyjazdy/149561/slavosl-vyjazd-osly-dostena-sulin-mtb-sucho-61km-4h-1246m.html
V podstate mas pravdu, su "len vycistene a len prerobene a len zavetrene". Niekde aj na novo nájdené, lebo ich uz ani vidno nebolo. Pripravuje sa take kratke videjko... je v ňom vidno v akom je to strmáku... /nech aj v Blave vidno, čo je to kopec
double : hehe, som vedel, ze sa toho niekto chyti
perez : bol som uz vselikde
lapaloma: ako vies