Je to hrozne nizke, hlavne na schodoch na x line som myslela ze ma prehodi
cez rajdy.
dlhe neni, ja mam reach na stumpe tusim este o centi dlhsi, ale pozicia v strede biku a pritlak na predne koleso, a vykruzovanie klopiek aj zatacanie sa mi lubilo,proste sedi krasne
do kopca tiez v pohode, aj ked tomu som moc nedala
Zlatak: Ty si ho netestoval pred kupou? Skus dat vyssie rajdy 20-25mm zdvih, ale neviem preco to take nizke robia
Dublinboy: ja nechcem ten cely bike , pomer cena vybava je dost katastrofa
ja neviem kde vám to chýba kua, lebo obaja pri tých spešloch máte kratšie stavby (rázvor), aj do 5cm je Reign dlhší, a aj reach je väčší, u stumpa sú to 2cm, pri endure viac... Asi tým že je nižšie vám to hlava nechce zobrať
Silva ale super, že si mala aspoň plnohodnotnú náhradu a pojazdila čo to dalo... mňa by asi yeblo v takom prostredí s pokazeným bajkom.
Ok, tak keď nechceš celý bajk, tak už len prehováraj R4DY-ho
A inak tá cena... no majú na neho slušné zľavy, podľa mňa to nie je zas až tak zlé... ale to je do inej témy.
Hej, testoval, ale len 2x ten kratky pedal trail 1 nad horarnou ked bol bajkula test a tam som to az tak necitil.
Tam mi prave reign viac sadol v klopkach.
Prve prekvapko bolo hned po kupe, ked som isiel skocit bunnyho cez obrubik a bajk sa choval uplne inac a hned nato dvojite schody, do ktorych som vpalil ako s endurom a dole som mal bradu skoro na prednom kolese
Stumpa mam L toto bolo M, nemam to uplne nastudovane tie cisla,vychadzam z pocitu
Ako pise Zlatak tie schody su s tym o hubu
Tak este testnem strive a capru hehe
Edit: mozno prave tym nizkym predkom dosiahnes "zdarma" lepsi pritlak na predne v klopke
A este sa mi zdalo ze isiel lahsie do vzduchu, ale to asi bolo vyssou rychlostou
neboj, staci par krat pojazdit dake dlhsie schody a telo si zvykne, uz s tym nemam problem
hlavne na endure mam najazdenych 3000km a na reigne zatial len 50km (6x helligon, 1xbkt a blbnutie po meste)
Tak tu je foto zo včerajších Bojníc (aj oco má zo sovou
DST: 82,73 km *
TIME: 4:04 min. *
UP: 497 m * 29°C a šli sme cestou/necestou ale najviac po asfaltkách
+ dnešné motanie po okolitých horách ( masaker - priemerka cez 18km/h )
DST: 57,35 km
TIME: 3:02 min.
UP: 611m 30°C
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cez rajdy.
dlhe neni, ja mam reach na stumpe tusim este o centi dlhsi, ale pozicia v strede biku a pritlak na predne koleso, a vykruzovanie klopiek aj zatacanie sa mi lubilo,proste sedi krasne
do kopca tiez v pohode, aj ked tomu som moc nedala
Dublinboy: ja nechcem ten cely bike , pomer cena vybava je dost katastrofa
Silva ale super, že si mala aspoň plnohodnotnú náhradu a pojazdila čo to dalo... mňa by asi yeblo v takom prostredí s pokazeným bajkom.
Ok, tak keď nechceš celý bajk, tak už len prehováraj R4DY-ho
A inak tá cena... no majú na neho slušné zľavy, podľa mňa to nie je zas až tak zlé... ale to je do inej témy.
Tam mi prave reign viac sadol v klopkach.
Prve prekvapko bolo hned po kupe, ked som isiel skocit bunnyho cez obrubik a bajk sa choval uplne inac a hned nato dvojite schody, do ktorych som vpalil ako s endurom a dole som mal bradu skoro na prednom kolese
Ako pise Zlatak tie schody su s tym o hubu
Tak este testnem strive a capru hehe
Edit: mozno prave tym nizkym predkom dosiahnes "zdarma" lepsi pritlak na predne v klopke
A este sa mi zdalo ze isiel lahsie do vzduchu, ale to asi bolo vyssou rychlostou
hlavne na endure mam najazdenych 3000km a na reigne zatial len 50km (6x helligon, 1xbkt a blbnutie po meste)
Takze test jak ma byt
EDIT: a vzadu este pruzinu
foto tu:
https://www.facebook.com/MTB-Ride-Your-Life-SK-1602747459978034/
DST: 82,73 km *
TIME: 4:04 min. *
UP: 497 m *
+ dnešné motanie po okolitých horách ( masaker - priemerka cez 18km/h
DST: 57,35 km
TIME: 3:02 min.
UP: 611m
Popravene v akom slovazmysle?