Máš záznam tohto výjazdu? Zaujímal by ma singel na poslednej fotke a tiež v ktorej časti je fotená prvá foto - nepamätám si tú cestu po hranici takto vyhladenú buldozérom.
Dnes som si privstal ( 6:00 ) a došiel som si po obed do nadmorskej výšky 550m Havranec - Sivý Kameň - Šiance
DST: 26,23 km
TIME: 1,34 min.
AVG: 16,74 km/h
MAX: 58,88 km/h
UP: 400m
Máš záznam tohto výjazdu? Zaujímal by ma singel na poslednej fotke a tiež v ktorej časti je fotená prvá foto - nepamätám si tú cestu po hranici takto vyhladenú buldozérom.
Bol som nemilo prekvapený, keď som tam prišiel. Pretože to bol hlavný cieľ mojej cesty - tento úsek od Tlstej hory až po Bukovinu. Naposledy, keď som tadeto išiel (začiatkom júla), sa mi veľmi tento úsek páčil. Len vtedy som si ho neužil, lebo som mal v nohách dosť km a bol na konci s tekutinami. Najhoršie na tom je, že ten buldozér dodrbkal na veľa miestach aj ten chodník, ktorý viedol tesne vedľa tejto cesty
Ten "singel" začína u Kuní hory a končí pri hlavnej ceste ...
Včerajší výjazd na horu,vrch,lom Butkov (všade sa píše ináč) spojená s prehliadkou vozového parku Počasie parádne,škoda,že nebola lepšia viditeľnosť.Ktovie či by sa dalo pojazdiť aj po tých serpentínach,pekne to vyzerá.
Víkend pod Tatrami. Okruh Važec-Východná-Podbanské-Tichá dolina-Tri studničky-Važec, cca 62km.
Ako bonus umývajúce sa poľské turistky v potoku v Tichej doline hore bez:-) Foto som bohužiaľ nestihol, keď ma zbadali, s piskotom vyskákali z vody:-(
To by bolo piskotu ak keď sa pária svište:-) Babenky boli odhadom 17-19 ročné. Asi tam v noci bivakovali, lebo tam mali pri potoku postavené dva stany. Páchali asi rannú hygienu:-)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Parádička.
Havranec - Sivý Kameň - Šiance
DST: 26,23 km
TIME: 1,34 min.
AVG: 16,74 km/h
MAX: 58,88 km/h
UP: 400m
Bol som nemilo prekvapený, keď som tam prišiel. Pretože to bol hlavný cieľ mojej cesty - tento úsek od Tlstej hory až po Bukovinu. Naposledy, keď som tadeto išiel (začiatkom júla), sa mi veľmi tento úsek páčil. Len vtedy som si ho neužil, lebo som mal v nohách dosť km a bol na konci s tekutinami. Najhoršie na tom je, že ten buldozér dodrbkal na veľa miestach aj ten chodník, ktorý viedol tesne vedľa tejto cesty
Ten "singel" začína u Kuní hory a končí pri hlavnej ceste
viac foto tu :
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1733471583572287.1073741863.1602747459978034&type=3
...ucelený report až po príjazde domov , rýchly internet je tu neznámy pojem
Ako bonus umývajúce sa poľské turistky v potoku v Tichej doline hore bez:-) Foto som bohužiaľ nestihol, keď ma zbadali, s piskotom vyskákali z vody:-(
DST: 40km
TIME: 1:53:31
AVG SPEED: 21,2 km/h
21°C
foto: