kopecakov pozeral som to gpx - dolu z Kšinianskej poľany po zelenej do Ksinnej to poznas? ak nie treba vyskusat a ked uz si skoro dolu je taka luka - tak treba ist cez nu na jej koniec a tam najdes vychodeny chodnicek - kratky ale pekny
Dnes Tichá a Kôprová dolina, dá sa to aj jednoducho, ale prečo by som to robil. Tatranská magistrála dala zabrať, plánovaný čas dojazdu do Kôprovej doliny som stále predlžoval Aspoň zjazd po modrej stál za to, až na pár km kamenistých úsekov. Plán bol ísť Tichou dolinou čo najďalej, ale nevydalo. Hoci to v profile tak hrozne nevyzerá, ale 70km v úpeku a ťažkom teréne po kalamite bolo dosť náročné...
Dnes Tichá a Kôprová dolina, dá sa to aj jednoducho, ale prečo by som to robil. Tatranská magistrála dala zabrať, plánovaný čas dojazdu do Kôprovej doliny som stále predlžoval Aspoň zjazd po modrej stál za to, až na pár km kamenistých úsekov. Plán bol ísť Tichou dolinou čo najďalej, ale nevydalo. Hoci to v profile tak hrozne nevyzerá, ale 70km v úpeku a ťažkom teréne po kalamite bolo dosť náročné...
Z tych fotiek to teda na tazky teren a kalamitu nevyzera.
Fotky sú z dolín. Ja som pocitový fotograf, fotím len keď sa mi chce babrať s foťákom, čo isto nehrozí keď sa mordujem alebo idem plynulo a vychutnávam si prostredie, vtedy proste nezastavujem a nefotím Inkriminované úseky sú na tatranskej magistrále červená TZ (nezastavil som, ani keď som mal nádherný Kriváň pred sebou, ešte pred zjazdom do Kôprovej doliny )
kucií...kalamita v tatrach vypada takto.
fotky su moje, povolujem vyuzit ako chcete.
Áno, od Račkovej. V tých miestach je kalamita odprataná a je to vysušená púšť. Chodník bol na 99,5% pre mňa prejazdný, ale nebolo to zadarmo a ešte v tom úpeku. Tieto kritické úseky sú dodatočne super označené značkami na pňoch. Ďalej šla trasa rúbaniskom okolo Veľkej Pálenice (že blízka zvážnica ma dovedie na ten istý rázcestník som netušil), tam to už bolo bez značenia, len som šiel niečím čo sa podobalo na bývalú cestu. Síce bolo rúbanisko odhádzané, ale vyšší trávnatý porast veľmi spomaľoval výšľap. Celkovo to hodnotím tak, že kľudne by som si to zopakoval
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
quidoo Tesak Jozinko a Pejo.
manzelstvo ti prospieva
ci sa mi to zda, ze si nejak zmuznel ?
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=221386
02:58:49
813 m up
počasie:
foto:
Levočské vrchy: Poľana - Ihla - Čierná Hora (najvyšší vrch Levočákov)
Som si dovolil aj moju prvú svojku
trasa:
http://www.mtbiker.sk/vyjazdy/206026/slavosl-vyjazd-polana-ihla-cierna-mtb-sucho-44km-3h-813m.html
relive:
https://www.relive.cc/view/1011660842
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=221386
Z tych fotiek to teda na tazky teren a kalamitu nevyzera.
Fotky sú z dolín. Ja som pocitový fotograf, fotím len keď sa mi chce babrať s foťákom, čo isto nehrozí keď sa mordujem alebo idem plynulo a vychutnávam si prostredie, vtedy proste nezastavujem a nefotím
Áno, od Račkovej. V tých miestach je kalamita odprataná a je to vysušená púšť. Chodník bol na 99,5% pre mňa prejazdný, ale nebolo to zadarmo a ešte v tom úpeku. Tieto kritické úseky sú dodatočne super označené značkami na pňoch. Ďalej šla trasa rúbaniskom okolo Veľkej Pálenice (že blízka zvážnica ma dovedie na ten istý rázcestník som netušil), tam to už bolo bez značenia, len som šiel niečím čo sa podobalo na bývalú cestu. Síce bolo rúbanisko odhádzané, ale vyšší trávnatý porast veľmi spomaľoval výšľap. Celkovo to hodnotím tak, že kľudne by som si to zopakoval