Marinada
Že nemá cyklovozeň ,hlavne že na nete ich ma l! A to som šiel vlakom prvý raz po 15tich rokoch
Naštastie mám vo Varíne zázemie.Tak som si dal a išiel dalším o hodinu a pol .
No klasická situácia kedy na internete je vlak označený že má vozeň pre bicykle a popritom človek aj tak stojí pri hajzloch a ešte si zato priplatí. Raz keď som šiel zo Žiliny tak v Strečne chcelo nastúpiť ešte asi 6 cyklistov a jasné že ich nezobrali..
Nenormalne krasne obdobie. Skoda, ze slnko zaslo poobede. No konecne sa dalo vybehnut v kratkom. Teda aspon dokopca. Mal som taky smiesny den - mantak Dva skoro pady a to jeden bol z mostika. Ved bude video.
Pridám aj ja zopár fotiek z dnešného jesenného výjazdu. Po nejakej dobe som sa zasa transportoval vlakom, tentokrát na Bukovú. Odtiaľ už bajkom smer Dobrá Voda, Klenová, Mohyla na Bradle, zrúcanina hradu Branč, Skalické hory, veterný mlyn nad Holíčom, Kopčany a popri Morave, po 117 km a 2350vm domov, do Kútov.
neuverite, ale ani nas dnes nezobral zo strecna s rovnakym argumentom, ze nema vozen. keby sa to nezomlelo tak rychlo, nastupili by sme mu do vlaku a nech sa aj po...., v pondelok leti oficialna staznost. ta jazda po ceste popod strecno nemala chybu kedze dalsi vlak siel za 2 hodiny.
Kamos siel autom a dost pindal na vas. Som mu vravel, ze isto sa nieco muselo stat. Idem mu tento post preposlat. Muselo to byt hrozne.
No dalo sa ist po hradzi do ZA. To by bolo prijemnejsie a bezpecnejsie. Predpokladam, ze ste netusili co cinite.
tmax vidim ze sme mali podobnu trasu.
v lesoch sice mokro ale v pohode kym clovek nenatrafil na pasteku ktoru po sebe zanechali tazbari. hlavne ten maglajz pod slopskym vrchom smer dubnica - ten nejde dolu ani vodou.
inac na paradu - hlavne tie farby
podobne fotky tu uz boli vcera takze len rekapitulacia
jammie Je to bohuzial strasne citlivy usek, ktory casto nezvlada to, co sa od neho ziada. Sobota budiz ale v tyzdni by ste boli v radiu. Nabuduce chodte do ziliny. Raz sme tiez tak sli ked sme mali dlhe cakanie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Že nemá cyklovozeň ,hlavne že na nete ich ma
Naštastie mám vo Varíne zázemie.Tak som si dal
Však som aj banoval že som nenastupil ked zašiel.Však nech ma vyhodí na dalšej
Ta modra je dobrom stave?
No dalo sa ist po hradzi do ZA. To by bolo prijemnejsie a bezpecnejsie. Predpokladam, ze ste netusili co cinite.
v lesoch sice mokro ale v pohode kym clovek nenatrafil na pasteku ktoru po sebe zanechali tazbari. hlavne ten maglajz pod slopskym vrchom smer dubnica - ten nejde dolu ani vodou.
inac na paradu - hlavne tie farby
podobne fotky tu uz boli vcera takze len rekapitulacia