torpadoNZ s tymi salamonmi si spokojny? mam ich na chodzu a velmi lakhu turistiku. zatial velka spokojnost. som prekvapeny, ze sa po nejakych 600 km este nezacinaju trhat.
zatiaľ sa držia, mam ich od októbra 2015 a používam ich na všetko takmer po celý rok , keby som chodil do kostola, tak ich obujem aj tam
Tak to že by si si švihol bo dnes to išlo zo snehom riadne dole nehorázna čapavica všade. Ešte ráno som prešlapával po ľade a dával bacha aby som sa niekde nezdzigal v meste a večer keď už bola tma tak som si dávam bacha aby som sa nevydrúzgal na blate ide to dole jedna báseň inač na čo sú ti carbon ráfiky na fatbiku ? asi pre váhu to nebude že...
Whisky N9 70W , váha a konverzia na bezduše s Dillinger 4 s hrotmi ...
Ramon1 njn vieš ako je to s predpoveďou počasia pre kopcovité oblasti jeden deň tak druhý inač. Ale vyzerá to pre teba optimisticky dlhodobo tak si to uži už si tu skoro ako doma dnes som išiel okolo pod Lesa tam už bolo skoro čisto bez snehu takže bacha na hroty kým vytlačíš do Smokovca môžeš mať z plášťov sliky
Včerajší podvečerný výjazd som si užil: 13°, čistá obloha, západ slnka, vysoká dohľadnosť, Alpy. Už by mohlo prísť jaro ... alebo poriadna zima . To medzi je o ničom.
michalolejar jj tiez som tam mal origo hobby nic, evo zmes, s dusami. Podla mna su to dobre plaste pre toho, kto chce univerzal s co najnizsou hmotnostou. No v Alpach sa prejavila ich lahka konstrukcia viacerými trhlinami - kupodivu ziaden defekt ale vtedy nebol... Teraz mam bezdusaky Maxxis High Roller II a pocit z jazdy je znatelne lepsi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zatiaľ sa držia, mam ich od októbra 2015 a používam ich na všetko takmer po celý rok , keby som chodil do kostola, tak ich obujem aj tam
Whisky N9 70W , váha a konverzia na bezduše s Dillinger 4 s hrotmi ...
...a čo dalo sa či?
ja sa ani do predsienky neodvážim
Descartes haha nie nie je to môj tranceik