Dnešné hľadanie nezablatených úsekov v blízkom aj vzdialenejšom okolí Vŕšky - Blatá ... ... ... no a trošku poľných ciest a asfaltu
Trip Dist: 44,62 km
Ride Time: 2:36:16
Avg Speed: 17,13 km/h
Max Speed: 40,46 km/h
Altitude Up: 305 m
Temperature: 3,6°C
Dnes Veľká studená dolina a ešte kusok smer Zamka po Obrovsky vodopad pol dik za inšpiráciu
Celkom prijemne stretnutie zo snowbordistom, trochu sme pokecali, porobili fotky, ešte som si záver dal aj popri nemu po druhýkrát.
No ďalšie stretnutie v zjazde už take príjemné nebolo, po tatranských chodníkoch jazdím už pár rokov no dnes riadna smola v podobe ochranára, našťastie len 5 eur. Teraz rozmýšľam či prestať jazdiť takéto trasy abo je*** nato a jazdiť ďalej
dostal ju tam kde mozu chodit skialpinisti, ktory svojimi hranami pri brzdeni casto osekavaju kosodrevinu...bicykel tam nesposobi nic na tom snehu...chory stat toto...zastavoval ta fyzicky, alebo si zastavil sam?
No glevo by sa mohol viac k tomu vyjadriť snáď mu nepodal 5eur a povedali si zbohom.V zime ozaj nevidím dôvod prečo pokutovať, možno ste ich vyprovokovali keď aj nástu provokujete peknými foto na dennej báze hmmm
Zastavil som sam od seba, vyzeral ako bežný turista na bežkách, bol som už v lese v tej užšej časti, ja som tolerantný tak som zastavil preto aby som ho pustil a stiahol sa nabok. A on že to nieje cyklotrasa, že je zo správy tanapu, ukázal mi preukaz, odznak, ja som mu ukázal občiansky. Že dá mi symbolickú 5 eurovú pokutu, snažil som sa ho presvedčiť no nepomohlo
Ono záleží aj akého ko..ta stretneš. Ja som mal stretávku už 4 x. Prvá - neoblomne nás chcel pokutovať. Keď sme mu vysvetlili, že my sme traja a on sám, stiahol chvost. V druhom prípade som si s ochranárom dokonca celkom dobre podebatoval ako s reálne zmýšľajúcim človekom.
V treťom prípade (nebol to ochranár ale lesník v Bielovodskej doline) Toho som ani rozumnými argumentami neuprosil a vrátil ma späť. Vo štvrtom prípade, (pri návrate na Hrebienok) mi zatarasili dvaja ochranári chodník, roztiahli ruky a snažili sa ma zastaviť. Vyzerali, že nebude s nimi dobrá reč, preto som pridal a cez nich sa prebil. (skoro som pri tom prišiel o rukáv na vetrovke.)
Prečo by mál byť niekto kto si vykonáva svoju prácu označovaný ako ko...toto mi vysvetli. Bol na mieste kde nemal byť ? bol ! tak prečo by mal byť orgán ??? Keby tam neboli taký ľudia čo upozorňujú a usmerňovať a edukujú verejnosť ako by to vyzeralo ??? Sa uvedomte ľudia potom sa čudujeme v akom banánovom štáte žijeme. Mohol mu dať pokutu aj nemusel 5e nie je tak vysoká suma za porušenie pravidiel...
infinitipp
kym budem v lese stretavat LKT a podobne zverstva, tak nebudem ochotny platit ani 1 euro.
a ak tam moze ist lyziar (a nie je to zjazdovka), tak preco by tam nemohol ist bajker (vtedy, ked je sneh) ?
pravidla su jedna vec, ale koko*ske pravidla je nieco ine - niekto si cosi vymysli od stola a vsetci sa tym maju riadit ?
Alé , tak už nebuďte *****.. ako prosim vás ja konkrétne na mojom fatbiku , jazdou po ZASNEŽENOM turistickom chodníku poškodzujem prírodu ?! Ja som práveže zo všetkých “ chodnikovych “ účastníkov element , ktorý v danej dobe a podmienkach najmenej eroduje miestnu krajinu ... ja osobne by som mu tiež nezastavil a nie to ešte dobrovoľne , preukážeš dobru vôľu a slušne správanie ako Glevo a ten ***** na neho vytiahne odznak ?! Škoda , že nestretol mna ...
silne reci. Ked bikujes v NP musis pocitat aj s tym ze mozes dostat pokutu to je proste realita a neznalost zakona/pravidiel neospravedlnuje. Dalej je to o konkretnych osobach, bud chce debatovat a iba upozornit alebo dat pokutu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vŕšky - Blatá ... ... ... no a trošku poľných ciest a asfaltu
Trip Dist: 44,62 km
Ride Time: 2:36:16
Avg Speed: 17,13 km/h
Max Speed: 40,46 km/h
Altitude Up: 305 m
Temperature: 3,6°C
pol dik za inšpiráciu
Celkom prijemne stretnutie zo snowbordistom, trochu sme pokecali, porobili fotky, ešte som si záver dal aj popri nemu po druhýkrát.
No ďalšie stretnutie v zjazde už take príjemné nebolo, po tatranských chodníkoch jazdím už pár rokov no dnes riadna smola v podobe ochranára, našťastie len 5 eur. Teraz rozmýšľam či prestať jazdiť takéto trasy abo je*** nato a jazdiť ďalej
V treťom prípade (nebol to ochranár ale lesník v Bielovodskej doline) Toho som ani rozumnými argumentami neuprosil a vrátil ma späť. Vo štvrtom prípade, (pri návrate na Hrebienok) mi zatarasili dvaja ochranári chodník, roztiahli ruky a snažili sa ma zastaviť. Vyzerali, že nebude s nimi dobrá reč, preto som pridal a cez nich sa prebil. (skoro som pri tom prišiel o rukáv na vetrovke.)
kym budem v lese stretavat LKT a podobne zverstva, tak nebudem ochotny platit ani 1 euro.
a ak tam moze ist lyziar (a nie je to zjazdovka), tak preco by tam nemohol ist bajker (vtedy, ked je sneh) ?
pravidla su jedna vec, ale koko*ske pravidla je nieco ine - niekto si cosi vymysli od stola a vsetci sa tym maju riadit ?
P.S.: ... a vaše 👎 mám tiež v ( | ) aj <> .