Pol, nie rovno ale tam sa to niestami toci az moc, teda na moj vkus.
No niekto môže mať problém zo Zámčiska v tej ostrej pri tom kameni to vytočiť a keď je tam ešte kus blata alebo moc sucho nič pre začiatočníkov ešte ten kameň a strom tam kus zavadzajú ale aspoň to máš kus napínavé Aj ten popod Krížovú je super singláč ale mám tam kus rešpek bo sa tam na mňa nejak lepí smola 2x som tam zavadil pedál a skoro som zletel dole svahom a raz už pri konci ako je tá horáreň pri hlavnej ceste som urobil salto keď mi predné koleso zapadlo do vymytého rigolu čo bolo skrite v tráva a dal som si náhradu za zrušené letecké dni
Mňa by skôr zaujímali singláče vo Vernári v ktorom to lese sú či zo strany cintorína alebo zo strany Barbolice pol ty si tam asi bol vieš poslať gpx a popísať v ako je to zjazdné či sa niečo prenáša alebo či sú tam nejaké veľké šutre.
ja od kedy som kupil SPD tak som sa posral ešte viac ako keď som jazdil na hulváta
a ten singel som šiel s SPD kamarát ma musel dole čakať , jednu či dve zákruty som dával pešo
dobre vediet ale ten Vernar tam este musim nieco pojazdit a pohladat nieco zaujimave. dnes som bol tiez skusit zamcisko a krizovu a konecne odpratali ten strom co tam bol ale z kvetnice na strkovisko je jeden padnuty inac parada.
RANDAL V Bojniciach bolo otvorenie motorkárskej sezóny. Vraj ich tam bolo 500 nahlásených - komplet plné námestie až po zámok. Teraz išli do Handlovej, kde majú guláš párty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No niekto môže mať problém zo Zámčiska v tej ostrej pri tom kameni to vytočiť a keď je tam ešte kus blata alebo moc sucho nič pre začiatočníkov ešte ten kameň a strom tam kus zavadzajú ale aspoň to máš kus napínavé
Mňa by skôr zaujímali singláče vo Vernári v ktorom to lese sú či zo strany cintorína alebo zo strany Barbolice pol ty si tam asi bol vieš poslať gpx a popísať v ako je to zjazdné či sa niečo prenáša alebo či sú tam nejaké veľké šutre.
a ten singel som šiel s SPD kamarát ma musel dole čakať , jednu či dve zákruty som dával pešo