skvelo nam vyslo pocasie, okolo 17 stupnov, v dolinach od priehrady uzasny chladok a vlhky vzduch, LH krasne pristupna po doslova luxusnych cestach, Smrk takisto + len kusok nosenia/tlacenia
zjazdy velmi pekne, len skoda ze tie najtechnickejsie useky neboli dlhsie...kazdopadne odporucam bezduse, vela volnych kamenov a korenov, ale nic exponovane, nic prehnane strme, takze si to mozu uzit aj menej vyjazdeni
kazdopadne odporucam, uzasna priroda, pohodove a pekne jazdenie - dole v dedine pri stanici parkovisko, par 100 metrov pivovar, hore na LH viacero chat s jedlom a luxusnymi WC (zadarmo!)...o kvalite ciest a vzhlade obci po prejdeni hranic sa radsej nebudem rozpisovat...
EDIT: aby nebolo zle pochopene, trasa, co sme isli, bola v zjazdoch pohodova v porovnani napr. s Krvavou, ale napr. zlta z Lysej hory, je stale jedna z najtechnickejsich cesticiek v tych koncinach (rovnako ako cervena turisticka zo Smrku su na Trailforkse cierne obtiaznostou) - sutroviska a volne skaly vsade cervena zo Smreku v tej spodnej pasazi je mozno 1 km dlhy rockgarden, ale je to siroke, nie je to strme a skaly su oble. Da sa ist ale aj inymi cestickami dole, menej narocnymi, takze kazdy podla svojich preferencii.
tie korene boli pred vrchom Smrku na cervenej ako sme to niesli hore (zjazd na tuto stranu je podla miestnych dalej vraj cisty trial po sutroch daleko od seba, pre normalneho bikera nezjazdne aj na DH, ale je tam vraj nejaka strma skratko-obchadzka, kde sa neda zabrzdit ), dole sme sli cervenou na opacnu stranu, tam to nebola taka divocina, ale na pevnaku by to bola zaujimava vyzva
tie korene boli pred vrchom Smrku na cervenej ako sme to niesli hore (zjazd na tuto stranu je podla miestnych dalej vraj cisty trial po sutroch daleko od seba, pre normalneho bikera nezjazdne aj na DH, ale je tam vraj nejaka strma skratko-obchadzka, kde sa neda zabrzdit ), dole sme sli cervenou na opacnu stranu, tam to nebola taka divocina, ale na pevnaku by to bola zaujimava vyzva
akurát pozerám, či to nemám na fotke...sú tam riadne balvany, viem, že sme to niesli na zvažnicu... aj som tento rok plánoval si to zopakovať...možno ešte na to bude čas pekný výjazd
Dnes som si bol v cycle po veci a domov som to "švihol" skratkami cez:
Šípok, Žrebíky, Hlboké, Lubín, Blatá, Vŕšky ...
Trip Dist: 55,95 km
Ride Time: 3:03 min.
Avg Speed: 18,34 km/h (veľa asfaltu bolo)
Max Speed: 42,14 km/h
Altitude Up: 608m
Temperature: 27,3st.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.relive.cc/view/1769508720
skvelo nam vyslo pocasie, okolo 17 stupnov, v dolinach od priehrady uzasny chladok a vlhky vzduch, LH krasne pristupna po doslova luxusnych cestach, Smrk takisto + len kusok nosenia/tlacenia
zjazdy velmi pekne, len skoda ze tie najtechnickejsie useky neboli dlhsie...kazdopadne odporucam bezduse, vela volnych kamenov a korenov, ale nic exponovane, nic prehnane strme, takze si to mozu uzit aj menej vyjazdeni
kazdopadne odporucam, uzasna priroda, pohodove a pekne jazdenie - dole v dedine pri stanici parkovisko, par 100 metrov pivovar, hore na LH viacero chat s jedlom a luxusnymi WC (zadarmo!)...o kvalite ciest a vzhlade obci po prejdeni hranic sa radsej nebudem rozpisovat...
EDIT: aby nebolo zle pochopene, trasa, co sme isli, bola v zjazdoch pohodova v porovnani napr. s Krvavou, ale napr. zlta z Lysej hory, je stale jedna z najtechnickejsich cesticiek v tych koncinach (rovnako ako cervena turisticka zo Smrku su na Trailforkse cierne obtiaznostou) - sutroviska a volne skaly vsade
akurát pozerám, či to nemám na fotke...sú tam riadne balvany, viem, že sme to niesli na zvažnicu... aj som tento rok plánoval si to zopakovať...možno ešte na to bude čas
tereny vhodne na trailbuilding ale nikde sme nic nevideli
Šípok, Žrebíky, Hlboké, Lubín, Blatá, Vŕšky ...
Trip Dist: 55,95 km
Ride Time: 3:03 min.
Avg Speed: 18,34 km/h (veľa asfaltu bolo)
Max Speed: 42,14 km/h
Altitude Up: 608m
Temperature: 27,3st.
https://www.facebook.com/mtbenduraci/?ref=bookmarks
https://www.facebook.com/mtbenduraci/?ref=bookmarks