Na všetkých fotkách je tak pekne bielo . Dnes som nahodil nove plaste Mitas a vybehol a trochu si to skratil , ešte že len dole kopcom . Ja mam vlastne gravel
Nakoľko mi prostredie Považského Inovca učarovalo rozhodol som sa absolvovať trasu na Visiace skaly zo Striebornice. Prekvapivo teplá jeseň mi umožnila túto sezónu zakončiť presne na dušičky 1.11. Síce bolo prevažne oblačno ale príroda žiarila nádhernými farbami. Po niekoľko kilometrovom stúpaní, ktoré striedal asfalt a neskôr šotolina som dorazil na Visiace skaly odkiaľ je nádherný výhľad. Nasledovala pekná trasa po traily Striebornica, kde si užijete pekné technické pasáže. Nebyť technického problému s vydranými brzdovými platničkami na zadnej brzde by som sa v zjazdoch vybláznil o trochu viac. Určite to nebola moja posledná návšteva v tejto lokalite a budúcu sezónu by som chcel absolvovať Marhát. Ako trasu hodnotíte vy?
Ak sa nemýlim, tak môj vôbec prvý výjazd po zakúpení biku bola trať Havran - Striebornica - Krahulčie vrchy - Marhát (čiže som šiel opačným smerom ako ty). Super trasa, len pred Krahulčími vrchmi je jeden strmší úsek. Keďže kondička bola nulová myslel som, že to tam otočím Ja plánujem dať budúcu sezónu Marhát + Bezovec tak som zvedavý
stale nechpem ten tvoj trail guide. Na videu zase nieje žiaden trail. Striebornicu si si dal surovo po zvažnici a cely trail si obyšiel. Co robiš je zatial cykloturistika.
trail predsa nieje vzdy len len umelo vykopany singlac... alebo sa mylim?
Ale ani zvažnica. Ono ked to je zapadané lístím vyzera to ako trail ale je to zvažnica. Chodím tadial niekolkokrát do roka takže to poznám. Ide oto, že napísal, že si dal trail striebornica pritom trail striebornica ani nešiel. aby to nemýlilo ostatných. On išiel po zelenj značke a trail ide kúsok vedla nej. Ved ak budes náhodou v PN a pojdeš so Slavom bikovat tak nech ti ho ukáže, myslím,že sa zabavíš.
double ten trail Striebornica ide vlastne smerom od Striebornice smerom k vodnej nádrži striebornica? Lebo ja som to šiel dvakrát asi a vždy po tej zvážnici, netušil som, že tam niečo je
ja som isiel v stredu TN-PN a kukam, ze razcestie Striebornica, bolo mi to povedome, tak som pozrel do TrailForksu a bol tam
nastastie ho isli dvaja predomnou, tak sa stacilo drzat ich stop, na snehu by som musel furt kukat do mobilu, aby som z trailu nezisiel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Gelnica
Ale ani zvažnica. Ono ked to je zapadané lístím vyzera to ako trail ale je to zvažnica. Chodím tadial niekolkokrát do roka takže to poznám. Ide oto, že napísal, že si dal trail striebornica pritom trail striebornica ani nešiel. aby to nemýlilo ostatných. On išiel po zelenj značke a trail ide kúsok vedla nej. Ved ak budes náhodou v PN a pojdeš so Slavom bikovat tak nech ti ho ukáže, myslím,že sa zabavíš.
snad sa tam raz dostanem
https://www.openstreetmap.org/relation/7021251
nastastie ho isli dvaja predomnou, tak sa stacilo drzat ich stop, na snehu by som musel furt kukat do mobilu, aby som z trailu nezisiel