RANDAL
No, a ja som bol dnes na Vápeči. Ale pešo. Možno sme sa aj videli.
Zabudol som napisat,ze som sa tam trapil vcera Po priblizeni fotakom som tam videl ludi,no a na mojej strane som nestretol zivej duse.
Akurat som dorobil panoramu,ale akasi je ohnuta. :-/
Ja som sa dal na staré kolená na MTB neveril by som aké je to ťažké.
Dnes z Krnce popod Javorový vrch na Cibajky. Bolo to aj malým pádikom v krkolomnom zjazde. Ale v pohode.
asperitas asi preto, ze sa to vola fotky z vyjazdov a nie fotky z MTB vyjazdov. A pokial pozeram, tak sa tu objavuju fotky ziletiek aj od inych bajkerov.
skôr sa spýtaj či jej v tom nebolo dnes moc horko a prečo dáva žiletkové švihy do mtb výjazdov
Mozno ma pod tym termo dresom len sportovu podprdu a teda jej bolo tak akurat ani jedno ma ale netrapi kedze ide o zenu a je ich tu malo. Tak do toho nerypem
Pár foto z víkendu
Sobota(keď už bol ten deň vody) Svit - Čierny Váh (cez Lopušnú dolinu a Biely Potok, späť už cez Štrbu, Lučivnu)
Pred Šuňavou blato, miestami ľad. Od Bieleho Potoka skôr štrk ako asfalt😜 54,18 km ; 651 výškových ; 3h 06min
Nedeľa
Trošku po lese, plánovaná očista biku, tak som sa vyšantil😀 Lopušná dolina k posedu, Krížová poza strelnicu, Kvetnica-Obora, cez Sp.Teplicu dom
Množstvo popadaných stromov, od kaplnky som sa radšej otočil späť 29,81 km ; 661 výškových ; 2h:10 min
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No, a ja som bol dnes na Vápeči. Ale pešo. Možno sme sa aj videli.
Zabudol som napisat,ze som sa tam trapil vcera
Akurat som dorobil panoramu,ale akasi je ohnuta. :-/
Dnes z Krnce popod Javorový vrch na Cibajky. Bolo to aj malým pádikom v krkolomnom zjazde. Ale v pohode.
Viki netlaci ta ta guma na navlekoch na stehnach? Vyzera to brutalne na tesno.
Ani nie len som sa tak naskladala ze to tak stiahlo na fotke.
Ale nechcem tu mudrovat,to tu nechce snad nikto ale prispevky maju patrit do zaradenej temy. Inak by tu bol bordel.
Mozno ma pod tym termo dresom len sportovu podprdu a teda jej bolo tak akurat
stale to vadi menej, ako ked niekto riesi vyrub stromov v teme "co vam priniesla postarka"
Sobota(keď už bol ten deň vody)
Svit - Čierny Váh (cez Lopušnú dolinu a Biely Potok, späť už cez Štrbu, Lučivnu)
Pred Šuňavou blato, miestami ľad. Od Bieleho Potoka skôr štrk ako asfalt😜
54,18 km ; 651 výškových ; 3h 06min
Nedeľa
Trošku po lese, plánovaná očista biku, tak som sa vyšantil😀
Lopušná dolina k posedu, Krížová poza strelnicu, Kvetnica-Obora, cez Sp.Teplicu dom
Množstvo popadaných stromov, od kaplnky som sa radšej otočil späť
29,81 km ; 661 výškových ; 2h:10 min
Presne
https://www.facebook.com/mtbenduraci/?ref=bookmarks