Vikendik
Prvy den skor statisticky - vlakom do L.Mikulasa - Ziarska chata - chata pod Naruzim (Cervenec) - konecne som si vyslapal Huty - s obedom v Holici - Zuberec - Tatliakova "chata" - nechutny bufet, okolie plne fajciarov - Zuberec - Oblazy - Velke Borove - Pajta noclah.
Vyhlady na kopce (Zapadne a Nizke Tatry) moc neboli. Cely den sa na nich drzala oblacnost. Vsade pomerne dost ludi, lesy nikde. Liptov straca svoje caro. Naopak Pajtu akoby este nikto neobjavil. Cisto, ziadne napisy na hradach. Nikde nikoho. Ani chlpaci ma neprisli pozriet
Druhy den - cervenou TZ do Dolneho Kubina - vyhliadkova jazda, doslova. Dalej to uz az taka sranda nebola - vdaka tazbarom. Ked nie tazbarom tak kravam. Z Istebneho do Zazrivej. zo Zazrivej hore na modru TZ ktora bola z dost velkej casti nezjazdna a miestami by ani gumaky nepomohli. Slusne slova nemam takze dalej zlta neskor zelena a znova modra TZ do Horneho Vadicova. Kotrcina Lucka, Zastranie - cim blizsie k Ziline tym hustejsia "premavka". Stranik som rovno zavrhol. Aj koli ludom ale aj v tom teple po tom prenasani, preskakovani a tlaceni som mal celkom dost. Navyse som stihol takmer prazdny osobak zo ZA do Tr. Teplej.
Čaute, v nedeľu som si dal konečne trasu Jelenec, Rybovské a Prašnické sedlo, L.Osada, kúsok za osadou na zvážnicu smer Hiadeľské s. Kečka, Šachtičky a potom motanie ponad Španiu dolinu a Staré hory. Bolo kopec elektrikárov, rolničky sú asi povinná výbava, ale keď som prišiel nad St.Hory a videl som neskutočne dobehanú cestu od , tak asi majú nejaký zmysel. Úsek Krčahy-Šachtičky som navštívil po 19 rokoch a asi som trochu zostárnul, mám to zafixované úplne inak. A pikoška na záver. Asi málokto vie, že na tomto úseku máte pod kolesami optické káble
Čaute, v nedeľu som si dal konečne trasu Jelenec, Rybovské a Prašnické sedlo, L.Osada, kúsok za osadou na zvážnicu smer Hiadeľské s. Kečka, Šachtičky a potom motanie ponad Španiu dolinu a Staré hory. Bolo kopec elektrikárov, rolničky sú asi povinná výbava, ale keď som prišiel nad St.Hory a videl som neskutočne dobehanú cestu od , tak asi majú nejaký zmysel. Úsek Krčahy-Šachtičky som navštívil po 19 rokoch a asi som trochu zostárnul, mám to zafixované úplne inak. A pikoška na záver. Asi málokto vie, že na tomto úseku máte pod kolesami optické káble
Mohol by si tú pikošku - optické káble - trochu bližšie popísať?
Pár rokov dozadu som tam videl nejaké divné výkopy a čudoval sa, že načo.
Vikendik
Prvy den skor statisticky - vlakom do L.Mikulasa - Ziarska chata - chata pod Naruzim (Cervenec) - konecne som si vyslapal Huty - s obedom v Holici - Zuberec - Tatliakova "chata" - nechutny bufet, okolie plne fajciarov - Zuberec - Oblazy - Velke Borove - Pajta noclah.
Vyhlady na kopce (Zapadne a Nizke Tatry) moc neboli. Cely den sa na nich drzala oblacnost. Vsade pomerne dost ludi, lesy nikde. Liptov straca svoje caro. Naopak Pajtu akoby este nikto neobjavil. Cisto, ziadne napisy na hradach. Nikde nikoho. Ani chlpaci ma neprisli pozriet
Druhy den - cervenou TZ do Dolneho Kubina - vyhliadkova jazda, doslova. Dalej to uz az taka sranda nebola - vdaka tazbarom. Ked nie tazbarom tak kravam. Z Istebneho do Zazrivej. zo Zazrivej hore na modru TZ ktora bola z dost velkej casti nezjazdna a miestami by ani gumaky nepomohli. Slusne slova nemam takze dalej zlta neskor zelena a znova modra TZ do Horneho Vadicova. Kotrcina Lucka, Zastranie - cim blizsie k Ziline tym hustejsia "premavka". Stranik som rovno zavrhol. Aj koli ludom ale aj v tom teple po tom prenasani, preskakovani a tlaceni som mal celkom dost. Navyse som stihol takmer prazdny osobak zo ZA do Tr. Teplej.
pekne si sa u nas povozeu,
keby si napísal kade chceš isť, tak by som ta ušetril bahna nad zazrivou a poslal ta kusok vyššie istebnianskou novou zvažnicou az k opalenénej a odtial kratkou prepojkou na cervenu do zazrivej, bez blatka a s výhladmi
tak na mape to vyzeralo idealne dokonca znacene C-ko kde moze byt problem? a keby idem po znacenom nieje to take zle len sa mi nechcelo tlacit, ved tu v mape je pekna cesta - tak mi treba. zamnou sli este traja - asi v dobrom na mna nespominaju ale mal som to len ako prechod - niekedy by som sa tam rad povozil viacej - aj Mincol, Kubinku ...
a uz to asi vidim - z Istebeneho ako som siel modrou no neodbocit ale pokracovat tou novou cestou pod Opalene a odtial ide traverzom nejaka nevyrazna cesta na cervenu a ta vyzera byt v pohode. no nic - nabuduce
ano presne tak hore dolinou, ta nevýrazná cesta sa pomaly sprejazdnuje, išiel som tadial v utorok z minčola... je to asi 700m traverzom prepojka po starej zvažnici.... a dolu červenou už fajn cesta.
ta stojka okolo plynu hore na mrazenicu bývala v pohode ale potom to zorali LKT.. odvtedy tadial nechodím
Planovany pohodovy vyjazd v Muranskej planine skoncil klasikou /nosi sa a konci potme/.. konecne som si dobre ponosil, uz mi to chybalo . Sice Mavic tretry na to maju asi iny nazor, ale co uz... maju smolu. Jedine co lutujem, ze som si nezobral chranice .. vsak co uz by clovek len mohol cakat na zvaznicovych cyklocestach .. Olympus a jeho nedorobky v podobe nefunkcne stabilizacie mi uz tiez idu pekne na nervy. Dobre im tak, ako skoncili. Aj ked .. kde teraz clovek kupi slusny lahky kompakt s dlhym dosahom .. njn.
Musim ale povedat, ze 3hodiny soferovania rano a po 14hodinach na bajku dalsie 3hodiny naspat, bez nejakeho velkeho oddychu a jedla neni uplne optimalne, ale dobre bolo Parta tiez, aj ked cast osadenstva sa pokusala zdrhnut a dalsia mala namietky voci beznemu postupu pri jazdeni po zvaznici v horsom stave /(c) PaloTT/.
ps: portal stale otravuje zivot s 30s timeoutom .. plus pridrbana zmena v pridavani vyjazdov je dalsi "bonus" .. no len tak dalej, vsak brigadnici urcite koduju ostosest za hrst ryze. Mate super sposob, ako odradit ludi od pouzivania tohto "nedorobku". Tolke roky rokuce takto zahodit , nic z toho. Ale vsak hej, ludia na portali su k prdu, dolezite je, ze niekto nieco pridava, hocico, a kupuje sa.
Tak nebudem nazyvat veci pravym menom .. zostanme u toho hundrosa. mne je to fuk. Realita je o dost horsia .. su to fakty, nie domnienky. Ale ked to vacsine vyhovuje, tak nech... /napr. dalsia taka vec, ze netusim komu sa paci ktory picture. Donedavna to bolo viditelne .. mna to napr. zaujima/.
Gusto0 Stretali sme ťa ako šlapes na Tatliakovu chatu.Spoznal som ťa podľa bajku,ale nevedel som ako ťa mám osloviť a už si zmizol😁.Inak hore to vyzeralo lepšie. Rozfúkalo to a sem tam boli aj výhľady 🙃
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mega výlet, nádherné miesta, čo viac dodať. A zajtra práca
https://sk.mapy.cz/s/fojavulucu
Prisla sezona na terenak
no kedze som reagoval priamo na posledny tvoj prispevok, kde si mal ten rockrider, tak teda ten som mal aj na mysli
Mohol by si tú pikošku - optické káble - trochu bližšie popísať?
Pár rokov dozadu som tam videl nejaké divné výkopy a čudoval sa, že načo.
pekne si sa u nas povozeu,
keby si napísal kade chceš isť, tak by som ta ušetril bahna nad zazrivou a poslal ta kusok vyššie istebnianskou novou zvažnicou az k opalenénej a odtial kratkou prepojkou na cervenu do zazrivej, bez blatka a s výhladmi
a uz to asi vidim - z Istebeneho ako som siel modrou no neodbocit ale pokracovat tou novou cestou pod Opalene a odtial ide traverzom nejaka nevyrazna cesta na cervenu a ta vyzera byt v pohode. no nic - nabuduce
ta stojka okolo plynu hore na mrazenicu bývala v pohode ale potom to zorali LKT.. odvtedy tadial nechodím
Musim ale povedat, ze 3hodiny soferovania rano a po 14hodinach na bajku dalsie 3hodiny naspat, bez nejakeho velkeho oddychu a jedla neni uplne optimalne, ale dobre bolo
ps: portal stale otravuje zivot s 30s timeoutom .. plus pridrbana zmena v pridavani vyjazdov je dalsi "bonus" .. no len tak dalej, vsak brigadnici urcite koduju ostosest za hrst ryze. Mate super sposob, ako odradit ludi od pouzivania tohto "nedorobku". Tolke roky rokuce takto zahodit , nic z toho. Ale vsak hej, ludia na portali su k prdu, dolezite je, ze niekto nieco pridava, hocico, a kupuje sa.