Velky Inovec - tam som davno nebol
peckovy okruh - BN-Brodzany-Vrchhora (krasicka) - po modrej dole do Klizskeho Hradista (strasna pecka) - nezazivne hore do Sedla pod Rakytou - kusok Tribecskeho hrebena (asi jeho najkrajsia cast) - okolo Cierneho hradu (uz leje) do Zlatna (uz neleje) a pozriet Zubre (podarilo sa ) - Machulince - po modrej cez Obycke luky na V.Inovec (od luk krasne stupanie, dalsia pecka) - zjazd na Drozdovo tiez fajnota (som tam v zavere vymietol nejaky trail č.3 tusim) - Bujakov vrch - Vojsin (dalsi krasny usek) - Mala Lehota - Velke Pole (zase leje, ale ze fest) - Uherce - Skacany - BN
inak taky den "zazrakov"
- stratil som hned v uvode 2 nutrend tycinky asi v zjazde do Klizskeho - v zivote sa mi take nestalo - kto najde, nech padnu na uzitok, daj potom vediet aka bola ta kavova s kofeinom, na tu som bol zvedavy
- v zavere mi sfuklo predne - ja som rano pri dofukovani nasroboval ciapocku, ale nezasroboval ventilok sa mi tiez nikdy nestalo
- predpoved hlasila zrazky dole no dostali sa aj hore, tak ma 2x splachlo - v lese ale sucho tak sa vsetok prach chytal na bike - doma stacilo oprasit metlickou
- 30-tky mi nechybaju ale dnes mi v stupani na V.Inovec (10°C) skapal telefon od chladu - som ho musel zohrievat, aby nabehol (bat.41%) https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/1390049/bicykel-morning-mountain.html
85km 500v.m. Vela asfaltu. Ceresnicka bol prejazd osadou v Sacurove. Som rad ze sme to presli relativne bez konfliktov a hlavne bez defektov kedze cela cesta je same sklo
ked neprsi aspon kvapka vlhkost paradna - ani neviem od coho som bol mokry
vecerny Inovec
stretal som chalanov z https://loudani.cz/uvod/ vyzera to na slusnu akciu
dnes Jamka pod Panskou Javorinou - ale par kvapiek som schytal. mece sa to z kazdej strany, clovek si ani smer kam ma ist nevie vbrat kazdopadne je to vonku teraz zaujimave
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
peckovy okruh - BN-Brodzany-Vrchhora (krasicka) - po modrej dole do Klizskeho Hradista (strasna pecka) - nezazivne hore do Sedla pod Rakytou - kusok Tribecskeho hrebena (asi jeho najkrajsia cast) - okolo Cierneho hradu (uz leje) do Zlatna (uz neleje) a pozriet Zubre (podarilo sa
inak taky den "zazrakov"
- stratil som hned v uvode 2 nutrend tycinky asi v zjazde do Klizskeho - v zivote sa mi take nestalo - kto najde, nech padnu na uzitok, daj potom vediet aka bola ta kavova s kofeinom, na tu som bol zvedavy
- v zavere mi sfuklo predne - ja som rano pri dofukovani nasroboval ciapocku, ale nezasroboval ventilok
- predpoved hlasila zrazky dole no dostali sa aj hore, tak ma 2x splachlo - v lese ale sucho tak sa vsetok prach chytal na bike - doma stacilo oprasit metlickou
- 30-tky mi nechybaju ale dnes mi v stupani na V.Inovec (10°C) skapal telefon od chladu - som ho musel zohrievat, aby nabehol (bat.41%)
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/1390049/bicykel-morning-mountain.html
85km 500v.m. Vela asfaltu. Ceresnicka bol prejazd osadou v Sacurove. Som rad ze sme to presli relativne bez konfliktov a hlavne bez defektov kedze cela cesta je same sklo
36km/1360vm
červená na Zazrivu prerezaná zjazdná
vecerny Inovec
stretal som chalanov z https://loudani.cz/uvod/ vyzera to na slusnu akciu
Liege vídavam v trackingu.