Kopanice a Biele Karpaty sú vďačným miestom na cyklistiku, hlavne lúčne cesty Kopaníc sú ideálnym miestom na užívanie si, ale i ten kto si rád dá do tela, tu vie veľmi ľahko nabrať výškové metre.
I keď na tých lúčnych cestách slnko riadne pražilo a radšej by som bol teplotám ľahko cez 20° , aspoň lesné úseky výjazdu poskytovali príjemné schladenie. Takto som musel na 110km výjazde navštíviť 2 benzínky, 1 chatu a využiť 2 studničky.
Trasa: SE-Kunov-Sobotište-Pecková-Ostrý vrch-Veľká Javorina-Poriadie-MY-Mohyla na Bradle-Prietrž-SE (111km, 2300vm)
Po Česko-poľskom výlete sme doma neobsedeli ani týždeň, a už sme šli znovu
Tento raz výjazd po Talianskych bikeparkoch:
- La Thuile
- Val di Sole
- 3-länder Enduro Trails (Reschen Pass)
2500km okruh autom, 4 dni jazdenia, a už sa teším na budúci rok
Po Česko-poľskom výlete sme doma neobsedeli ani týždeň, a už sme šli znovu
- La Thuile
- Val di Sole
Bikepark Pila v Aoste je naskok od La T, paradne prirodne traily ,pripadne Cervinia kde sa da tiez slusne pojazdit a tie vyhlady na Matterhorn, vsetko v jednom listku. Nebolo treba ani okruh robit
Niečo z víkendovej vandrovačky ...
🇨🇿 Praděd, Moravský Kras, Blansko
Jú, Jeseníky. Tam som bol dávno. Pamätám ako som prišiel hore na Pradět a tam národa ako na Václaváku. Teraz to z tej fotky tak nevnímam. Ale jedno je isté, bufet tam mal vtedy slušné tržby. Keď som stúpal hore asfaltkou, tak zásobovanie s pivom išla jedna plná valníková Liazka a za ňom fuňela mraziarenská Avia s nanukmi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
I keď na tých lúčnych cestách slnko riadne pražilo a radšej by som bol teplotám ľahko cez 20°
Trasa: SE-Kunov-Sobotište-Pecková-Ostrý vrch-Veľká Javorina-Poriadie-MY-Mohyla na Bradle-Prietrž-SE (111km, 2300vm)
- La Thuile
- Val di Sole
- La Thuile
- Val di Sole
Bikepark Pila v Aoste je naskok od La T, paradne prirodne traily ,pripadne Cervinia kde sa da tiez slusne pojazdit a tie vyhlady na Matterhorn, vsetko v jednom listku. Nebolo treba ani okruh robit
Miestami po trase Neslušského maratónu, miestami proti. Tam by fakt bolo lepšie držať smer, lebo občas som tlačil.
Dnes v tom teple to bol masaker. Ja radšej tak 5-10 stupňov menej.
Otvoriť v novom okne thumb_up-1thumb_down
Jú, Jeseníky. Tam som bol dávno. Pamätám ako som prišiel hore na Pradět a tam národa ako na Václaváku. Teraz to z tej fotky tak nevnímam. Ale jedno je isté, bufet tam mal vtedy slušné tržby. Keď som stúpal hore asfaltkou, tak zásobovanie s pivom išla jedna plná valníková Liazka a za ňom fuňela mraziarenská Avia s nanukmi.