Ja a ziletkar? Holim sa strojcekom a aj to nie prilis casto. Btw. ako pozeram, tak ako sa zmenili smajlikovia, tak sa zmenili aj tie co pouzil Katko ked si ho teraz odcitoval - povodne bol mrgreen vysmiaty, teraz mu je uz nejak zle.
zopar fotos z noveho posobiska - norsko. priroda fajn, vozit sa moze hocikade, no realne su len 2 moznosti: grusvei - v podstate nudna strkova cesta peknou prirodou alebo sti lesny chodnik vyslapany pomedzi korene, skaly, povrch raselina, bahno(niekedy az po volant), sti je masaker a mangel na material aj cloveka. ale stoji to za to. Chodnikov je nelogicka neprehladna siet. Casto bludim. Ceny strasne strasne. 1hod. prace mechanika v cykloservise cca 40 eur.
noo, je tu dost tazke udrzat bicykel v prevadzky schopnom stave. obchodov poriedko, ceny , net obchod len 1 a to co si dam poslat z domu mi miestni colnici preclia brutalnou taxou. Norsko. Strava , pocasie , ale inak je tu fajn
kriiza, ficoland, dobra pracovna ponuka a zatial celkom pohodicka. popri tom spoznat norsko na bicykli, lyziach, spoznat ludi a proste bavit sa zivotom...
to co pisem su rozdiely a uskalia oproti slovensku ak by sa niekto rozhodol vycestovat sem. ak mas z toho nejaky frust kludne moj prispevok prehliadni.
sak pisem ze no ofence, to znamena ze nemas to riesit , tu rit som odpozoroval v profesionaloch taky serialik na jojke asi som tam mal dat smajla , ale zase ked dobre zarabas ..... thinking ....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ved Jezus je žiletkár
btw.tvoj Ransom tiez vyzera super
to co pisem su rozdiely a uskalia oproti slovensku ak by sa niekto rozhodol vycestovat sem. ak mas z toho nejaky frust kludne moj prispevok prehliadni.
Moje tri z nedele:
1. na vojenskej strelnici
2. taketo miesta ma vzdy fascinuju
3. híbiky
dufam,ze si nekonzumoval,len fotil
Miesto: Lagi di Garda
1. Vyslap Tremalzo
2. Zjazdik Tremalzo
3. Singlac Passo Rochetta v podani nasich bab
4. zjazdik do Rivy del Garda
5. zjazdik do Riva del Garda
6. zjazdik do Riva del Garda