Dnes prvých "poriadnych" 60km . Chcel som aj do Tatier,ale niekoľkoročné skúsenosti ma naučili že tam je dobré vybrať sa až niekedy v apríli (minulý rok ma tam chytila snehová búrka aj v máji ).
ak je to ona tak tam som bol a nie raz ( myslim ten ustav )
aby som sem aj niečo kydol z dneška PU>PB cez milochov celkom blatko sem tam ale cez horu sa dalo v pohode.ten most na poslednej fotke som v PB videl asi po prvý krat
Presne tak, je to tesne pred Svitom . Tá "rovinka" od Tatranskej Štrby až tu po toto miesto sa dá pri bezvetrí alebo s vetrom v chrbte naozaj poriadne rýchlo preletieť....dnes ani ťažké prevody už nestačili .
vidim ze tam vyssie mate este pekne blatove ak nie este aj zasnezene vyjazdy .
pridam aj ja z dnesneho vyjazdu do Wiedne, pocasicko prialo 23°. trochu sme sa zamotali v centre ale paradicka celkovo 160km odniesli si to len nase zadnice inak pohoda myslel som ze to bude horsie na zaciatok sezony. o tych cyklochodnikoch sa nam moze naozaj len snivat u nas na SVK a spravanie sa vodicov k cyklistom detto.
Ja len dodam, ze nasi soferi su absolutni dementi, hlavne par tych, ktorych sme dnes stretali na trase Zvolen - Kasova Lehotka a specialne pozdravujem dementa v tom VANe s BR znackou! Sedlak primitivny!
plne s tebou suhlasim cest vynimkam ale taka vynimka sa u nas vidi zriedka. vo viedni len prudsie sofer pribrzdil a uz sa nam ospravedlnoval . tam cyklista nieco znamena na nasich cestach sme len odpad ktory autam zavadzia. ale musim povedat ze domaci zasa moc nerespektovali cervenu pre cyklistov skoro na kazdej krizovatke sa nejaky cyklomanik neunuval a preletel na cervenu aj ked nic neslo ale aj tak. u nas bol respekt pred takym niecim.
Keby si videl kolko ich jazdilo v okoli PK, tak skoda reci, stretol som 20 ludi, minimalne polovica z nich v kratkom, dvaja experti este aj kratky dres V com budu potom jazdit v lete
Keď ideš intenzitu, nefúka a na slnku máš 20°C, nie je o čom. Tiež som včera poobede zhodil návleky na kolená, zbytočne sa potiť a uberať na výkone. Ale mnohí to preháňajú. V zime ich nevidíš a príde slnko, už majú krátke...
EDIT: Nepísal som na margo borca z BB, reagoval som na Paťa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aby som sem aj niečo kydol z dneška PU>PB cez milochov celkom blatko sem tam ale cez horu sa dalo v pohode.ten most na poslednej fotke som v PB videl asi po prvý krat
pridam aj ja z dnesneho vyjazdu do Wiedne, pocasicko prialo 23°. trochu sme sa zamotali v centre ale paradicka celkovo 160km odniesli si to len nase zadnice
EDIT: Nepísal som na margo borca z BB, reagoval som na Paťa.
A nahodou ....tu isli aj zakurit, len zabudli zapalky doma