Hellboy, toto je tema o fotkach z vyjazdov a nevidim ani jeden zaber krajiny ani bajkera ani nic, co by sa dalo s vyjazdom spajat. Fotky spekacok si shareuj so svojimi kamaratmi cez FB, do tejto temy to nepatri.
Foto bikov tam je (predstavec, helma) a nechápem čo si takýto, nejak ti to stúplo do hlavy, tvrdá cenzúra ako niekde na Kube... Celé fórum sa mi začína znechucovať a to vďaka tebe.
Ked budes moderator Ty, potom bude udrzovanie poriadku na Tebe. Dovtedy prosim respektuj upozornenie. Ak nechapes, ze fotka predstavca alebo spekacok nie je fotka z vyjazdu, tak sem radsej ani neprispievaj. Ale mozno ked sa velmi intenzivne zamyslis, tak pochopis, na co tato tema sluzi. Mala napoveda - pozri si fotky ostatnych.
Ale ano. Su. Ale ked si odfotis na vyjazde ruku, nie je to nic nez fotka ruky. Fotky v tejto teme maju ukazat hlavne zaujimave miesta na ktore sa da ist bajkom alebo "akciu" na bajkoch. Zasnem, ze toto treba vysvetlovat...
28.4 sme absolvovali klasicke jednodnove kolecko okolo neusiedlera, start o 6 rano a prijazd nieco po 23tej. cely den sme sa len napchavali kade sme sli a aj tak som dosiel o 3kg lahsi ako som mal rano )). ale bolo to super, 218km, 10.5h slapania, avg 20.8, stupanie 500m, jedna mensia havarka, 0 defektov, vypitych cca 6 litrov nealka a 1 pivo
PS: bude aj report ale ten az neskor napisem a zakvacim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
použili sme aj kresadlo čo vlačim v bagli furt
EDIT: Zvysok debaty presunuty do Pieskoviska.
PS: bude aj report ale ten az neskor napisem a zakvacim
post576109.html#p576109
Na budúci víkend si to prejdem aj ja. Je tam super klud a medvede..