no je to tu nedaleko ..tie korene posledne si dal pekne minule to kesalp pekne ofajcil a pustil to bokom hm zeby som si dneska podvcer dal tento singlik...
28.4 sme absolvovali klasicke jednodnove kolecko okolo neusiedlera, start o 6 rano a prijazd nieco po 23tej. cely den sme sa len napchavali kade sme sli a aj tak som dosiel o 3kg lahsi ako som mal rano )). ale bolo to super, 218km, 10.5h slapania, avg 20.8, stupanie 500m, jedna mensia havarka, 0 defektov, vypitych cca 6 litrov nealka a 1 pivo
My sme išli Neusiedler tiež tú sobotu, 9-členná partia, ale "len" rakúsky okruh: Neusiedl-Podersdorf-Illmitz-kompou do Mörbischu-Rust-Oggau a cieľ opäť Neusiedl am see. Okruh mal 70 km, jazdný čas 4h.15.26. Ako vždy príroda nádherná, plno husích rodiniek s páperovými mláďatkami, bociany, volavky, dravce; pohodová plavba kompou a občasné zastávky v miestnych pohostinských zariadeniach.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
btw toto bol dojazd z bystrickeho
edit: video z dnesneho vyjazdu - http://youtu.be/qNzQ6Ys4HFk?hd=1
My sme išli Neusiedler tiež tú sobotu, 9-členná partia, ale "len" rakúsky okruh: Neusiedl-Podersdorf-Illmitz-kompou do Mörbischu-Rust-Oggau a cieľ opäť Neusiedl am see. Okruh mal 70 km, jazdný čas 4h.15.26. Ako vždy príroda nádherná, plno husích rodiniek s páperovými mláďatkami, bociany, volavky, dravce; pohodová plavba kompou a občasné zastávky v miestnych pohostinských zariadeniach.
post577080.html#p577080
Tá 2. je odkiaľ, sponad kameňolomu v Medených Hámroch?
Ad ten Biely kriz - fotene s rozdielom 96 hodin.
Trasa Poprad - Kubachy - Smrečiny - Vernár - Vikartovce - Lopušná - PP. Riť bolela qalitne ako sa na začiatok sezóny patrí.
http://www.bikemap.net/route/1548602 (budík hlásil okolo 84km)
viac foto: https://*****saweb.google.com/117652623306782261286/MTBSmreciny_01052012