Pekne ja som tento rok skúsil prvý krát hrebeň VF, na konci som mal už dosť, frustrovaný, zničený, smradľavý, defekty, proste nikdy viac. Teraz ma to tam ťahá znovu. VF si skúsiš raz a ak ťa chytí tak poriadne. Krížna je celkom fajn, stačí si to pár krát odjazdiť a potom to už ide ako po masle
Včerajší hrebeň Velkej Fatry cyklovýlet Prievidza-Ružomberok 101 km...po Borišov nadhera šlapatelne aj jazditelne,od Borišova je to boj,ten traverz Čierneho kamena a asi aj Rakytova je turistika na každom kroku strašny hnoj...ten čo rad tlači bicykel si to ale určite vychutná
Včerajší hrebeň Velkej Fatry cyklovýlet Prievidza-Ružomberok 101 km...po Borišov nadhera šlapatelne aj jazditelne,od Borišova je to boj,ten traverz Čierneho kamena a asi aj Rakytova je turistika na každom kroku strašny hnoj...ten čo rad tlači bicykel si to ale určite vychutná
Ja som išiel s nimi ale pod Borišovom som to zvrtol cez Necpalskú dolinu do Blatnice. Myslím, že keby som šiel ďalej zahyniem Ďakujem za vianočný darček 661 Kyle Strait knee pads
tie traverzy zavisia od pocasia a sily, ked to klapne je to celkom v poho, a do RK to treba potiahnut uz len koli zaverecnemu singlu a dlhemu zvaznicovemu zjazdu zo Smrekovice
tie traverzy zavisia od pocasia a sily, ked to klapne je to celkom v poho, a do RK to treba potiahnut uz len koli zaverecnemu singlu a dlhemu zvaznicovemu zjazdu zo Smrekovice
ako nešlo ani tak o unavu ale jednoducho je tam vela neprejazdnych miest,ja som na tom technicky dobre ale tam treba dosť nosiť kvoli tomu že tam chytaš pilu pri vačšine...ako nehovorim že to nepojdem ešte par krat,možno ešte cez tyždeň
Tak dnes Klokoč 661 m.n.m. v Malých Karpatoch.
Nechcelo sa mi fotiť, bol som sám. Iba jedna panoráma z Klokoča + jedna fotka od milej turistky, ktorá sa sama ponúkla že či nechcem aby mi spravila fotku. A potom že turisti nemajú radi cyklistov.
Počasie vyšlo akurát, v hore ma zastihlo pár krát mrholenie, a ako som sa vrátil, tak začalo liať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to myslím raz v živote stačilo...
ako nešlo ani tak o unavu ale jednoducho je tam vela neprejazdnych miest,ja som na tom technicky dobre ale tam treba dosť nosiť kvoli tomu že tam chytaš pilu pri vačšine...ako nehovorim že to nepojdem ešte par krat,možno ešte cez tyždeň
Nechcelo sa mi fotiť, bol som sám. Iba jedna panoráma z Klokoča + jedna fotka od milej turistky, ktorá sa sama ponúkla že či nechcem aby mi spravila fotku. A potom že turisti nemajú radi cyklistov.
Počasie vyšlo akurát, v hore ma zastihlo pár krát mrholenie, a ako som sa vrátil, tak začalo liať.