Beckov. Prva zastavka nedelnajsieho vyjazdu na Povazsky Inovec. erikmirDrashousatetorpedo fotene kamosom, co neviem ci tu ma registraciu. A teraz mozte hadat kto je kto na foto
Mali sme si vymenit bicykle, nech to nie je take lahke. Inak najvacsi zdvih mal Drasho, najlepsiu techniku Usatetorpedo (klobuk dole), najlepsie farebne zladenie erikmir (a povedal by som ze v technike na bajku 2. z nas, dole kopcom to rubal teda bez milosti). Najvacsiu vydrz fotiaci kamos a ja sa uspokojim s cenou za najkrajsi bicykel (to je jedina kategoria, kde mozem mat nejake ambicie).
Fíha, dík za pochvalu, ale netrúfam si povedať, že mám najlepšiu techniku
Ale musím povedať, že bolo super a zjazdy sme si aj s Drashom naplno užili aj Považský Inovec má potenciál!
zihadlo 5 super fotky z českého ráje,my sme ho posledný prázdninový týždeň prejazdili krížom-krážom,vyšlo nám počasie na kraťasy,aj keď pár dažďových prehánok a jedna búrka bola-čírou náhodou sme práve vtedy sedeli na pivečku v krčme pri hrade Valdštejn
Paráda, aj ja som sa tam chystal na dovolenku tento rok, ale bohužiaľ to nevyšlo... Dano5, zihadlo 5 prosím ako je to tam s oficiálnosťou trás pre bike, či to nikto nejako neriešil? Nebolo tam veľa turistov na chodníkoch? Vďaka.
Český ráj má mnoho ofic.cyklotrás,jazdili sme aj po značených turistických trasách-žiadny problém.Okrem toho je tam množstvo lesných ciest,fajných kamenistých zjazdíkov v roklinách,single,koreňové pasáže,raj pre bikovanie-pri hradoch krčmičky s dobrým pivom,žranica na 1* momentálne pre nás celkom lacné,ako česká koruna oslabila-hneď by som šiel zas,ale budem mocť až budúci rok-chodíme pravidelne v máji-vtedy je tam ozaj málo turistov,cez prázdniny je to už viac preludnené,ale dá sa aj tak
Vďaka, ja som tam bol naposledy pracovne v Sedmihorkách cca pred nejakými 15 rokmi, takže to mám prejdené iba peši. Od tých čias sa istotne zmenilo aj po stránke pre cyklistov...
Plaste mam pozicane od kamosa z crosoveho biku. Ten rozdiel je neskutocny ako keby ma zo zadu nieco tlacilo. cca rychlost na ceste mam vyssiu o 3-5km ako normalne na balonoch ale ide o to ze tenke kolesa maju niminalny odpor na ceste ako MTB plaste.
dnes upršaný singl pod smrkem... stihli sme len 37km singlov-čierne-par červených-zelenu a polku modreho...
ale stálo to za to! Moc som nefotil nechcelo sa mi zastavovať v najkrajších pasážach...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale musím povedať, že bolo super a zjazdy sme si aj s Drashom naplno užili
dnes musim poslušne na návštevy a zajtra ráno smer Smrk...tešte sa na dalšiu dávku fotos :p
51,5km/2h48/1044m
co to mas za plaste? A aj to citis, ked mas taketo plaste napriklad na rychlosti, ktoru dokazes udrzat na rovinke?
ale stálo to za to! Moc som nefotil nechcelo sa mi zastavovať v najkrajších pasážach...