z nedelnajsieho vyjazdu do okolia Zarub (Male Karpaty)
AM/EN skakacom z blizkeho, ale aj dalekeho okolia silno odporucam ist na prieskum trailov ukryvajucich sa na severnych svahoch Zarub, a.k.a. TBK je suvix
nebol som uplne hore na vrchole, tam sa mi nechce nosit bike. na trail som sa napojil z tej najvyssej vrtevnicovej lesnej cesty na severnej strane, kusok po prekonani jej najvyssieho bodu smerom od Havranej skaly (od vychodu)
urcite je tam toho viac, asi by to chcelo sprievodcu ivan.p
No ale vsak prave preto pisem, ze ta pokazila teleskopka Vsak co moze byt krasnejsie, ako pekny dupacsky vyjazd BK-Bukova-BK a polomrtvy sa doplazit domov A pekne na zdvihu 100/80 a 2.1" pneumatikach.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
AM/EN skakacom z blizkeho, ale aj dalekeho okolia silno odporucam ist na prieskum trailov ukryvajucich sa na severnych svahoch Zarub, a.k.a. TBK je suvix
vynos-vytlač bol kadial ?
urcite je tam toho viac, asi by to chcelo sprievodcu ivan.p
ze XC dupac moze nieco take napisat