ze ten chodnicek je sice oznaceny oranzovymi bodkami ale na jazdenie to moc nie je...iba ak by to ktosi prebehol krovinorezom lebo cez tie cucoriedky sa aj tlacilo tazsie, chvilu siel bike na rameno je to vlastne ten zlty cik cak chodnik ale v reale je viac vpravo a konci presne v sedle...
Slovenska realita cyklotras. Ked tam vidim mamicky s kocikmi a alebo krpcov na bikoch ako sa snazia nevykotit do potoka, je to smutny pohlad.
Je to na konci ciernej vody smerom na cyklotrasu vajnory popri potoku
Nieje to dotiahnute to ano, ale aspon to ako cyklotrasa vyzera. Vo V.Tatrach je zvykom iba tabulky s C povesat a hotovo. Vobec nikoho nezaujimaju ani drobci ani mamicky ani asfalt proste co tam je sa necha a mame cyklotrasu. Som vdacny aspon za to oznacenie C.
A u nas vacsinou C len namalovane na lampe,strome,ci zvodidlach.Samozrejme na beznych komunikaciach.V lepsich pripadoch aj s namalovanymi ciarami a krajnicami.A potom sa chvalia kolko km cyklotras tu mame Jedina,o ktorej sa da naozaj povedat,ze je cyklotrasa,resp.cyklochodnik,je z Nemsovej do Horneho Srnia.A este so Srnia ku hraniciam,ale tam mozu jazdit aj auta.
no zacal som posledne 2 sezony jazdit dalej od domova s vyuzitim cyklotras. niekde fakt bieda, niekde uplna parada. niektore su uz akoby stare a znacenie sa postracalo, vybledlo - okolo PD napriklad - som stale musel cumiet do mapy. Na Inovci naopak uplna parada - snad to tam udrzia v takom stave aj do buducna. Niektore zasa aboby este nestili namalovat - napr. Baske a okolie minuly rok - tabule jak svina s mapou a kilometrami céčok no videl som ich par a potom nic - zasa len podla mapy.
ale je to aj tak super - v minulosti clovek siel fakt objavovat - natrapil sa. nevedel kadial, ci dojde, ci je to zjazdne. teraz si viem naplanovat trasu mimo ciest takmer cez cele slovensko. pojazdil som kopec peknych miest na ktore som v minulosti ani nepomyslel. a hlavne vyhybam sa vo velkej miere hlavnym cestam.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A vysledok prieskumu?
https://www.facebook.com/mtbenduraci/?ref=bookmarks
Je to na konci ciernej vody smerom na cyklotrasu vajnory popri potoku
to je podatelna na zlepsujuce napady, pripadne nazory. a znacka
viac foto tu:
https://www.facebook.com/pg/mtbenduraci/photos/?tab=album&album_id=1875063772746400
ale je to aj tak super - v minulosti clovek siel fakt objavovat - natrapil sa. nevedel kadial, ci dojde, ci je to zjazdne. teraz si viem naplanovat trasu mimo ciest takmer cez cele slovensko. pojazdil som kopec peknych miest na ktore som v minulosti ani nepomyslel. a hlavne vyhybam sa vo velkej miere hlavnym cestam.