Po týždni dovolenky konečne pohodový výjazd, bez brutálnych stúpaní a ešte brutálnejších zjazdov, ani prašno, ani blato, ani teplo, ani zima, proste celý čas pohodička Včera pre dážď som nedal Chlieb, tak možno zajtra sa podarí... http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=225941
menšia ochutnávka fotiek z Albánsko-Čiernohorsko-Kosovského dobrodružstva další masaker na bicykli ,ktorý ale stál za kopu zážitkov a spomienok ...každý den nabajkovaných od 40 do 80km , celkovo nadupaných cca 9000 výškových metrov , najdlhšie stúpanie 33 km do kopca...nohy moje majte ma radi , bicykel moj teraz ta nechcem aspon týžden vidiet ,ale dakujem že si to zvládol niektoré veci normálny europan nepochopí, divočina...iný kraj, iný mrav, kto nezažil nepochopí...bola to makačka na ktorú nikdy nezabudnem a to sa počíta všetko sa odohrávalo v národnom parku Prokletije na pohraničí troch štátov, pohoria : Albánske Alpy, Visitor, Komovi a iné!
menšia ochutnávka fotiek z Albánsko-Čiernohorsko-Kosovského dobrodružstva další masaker na bicykli ,ktorý ale stál za kopu zážitkov a spomienok ...každý den nabajkovaných od 40 do 80km , celkovo nadupaných cca 9000 výškových metrov , najdlhšie stúpanie 33 km do kopca...nohy moje majte ma radi , bicykel moj teraz ta nechcem aspon týžden vidiet ,ale dakujem že si to zvládol niektoré veci normálny europan nepochopí, divočina...iný kraj, iný mrav, kto nezažil nepochopí...bola to makačka na ktorú nikdy nezabudnem a to sa počíta všetko sa odohrávalo v národnom parku Prokletije na pohraničí troch štátov, pohoria : Albánske Alpy, Visitor, Komovi a iné!
Si bol s Ck Alpina/Kudrna ci akou? Na podobnej ale turistike som bol v tej istej obalsti s CK Bubo niekdy v 2007
bol som s CK alpina, ale konkrétne tento zájazd bol prvý ,pokusný , ani sprievodca na nom ešte nebol ale bolo to v pohode...majú v ponuke už dlho samostatne čiernu horu, albánsko, macedonsko ,ale toto Prokletije bolo tento rok poprvé ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj tak bolo vonku ešte moc teplo
DST: 21,96 km
TIME: 1:14 min.
AVG: 17,79 km/h
MAX: 39,13 km/h
UP: 202 m
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=225941
DST: 42,18 km
TIME: 2:31 min.
AVG: 16,73 km/h
MAX: 55,23 km/h
UP: 953 m
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=226015
Si bol s Ck Alpina/Kudrna ci akou? Na podobnej ale turistike som bol v tej istej obalsti s CK Bubo niekdy v 2007
https://www.facebook.com/mtbenduraci/
Určite nie. Včera sme mali hory lesy
Dneska to bol skoro len asfalt
No ale dali sme skoro 40 kiláčikov s priemerkou cez 20