ja dnes popradske, letna aj zimna trasa paradicka.... bol som pozriet aj smer rysy, vyzera to tam super len vyssie uz moc ohybalo stromy tak som to otocil...
Sme sa asi niekde museli obísť. Na Popradskom pršalo, na Štrbskom presvitalo slnko, inak počasie pod psa, 3 stupne nad nulou, ale pojazd perfekto hlavne zimnou trasou z Popradskeho vyšiel som aj tie zladovatelé, šmyklavé úseky, ale samozrejme s hrotmy. Ľudí všade ako na vaclaváku. Inak, kde som už tento zelený karavan už videl?
Ja som šiel asi chvíľu po tebe,videl som tvoju tlstú stopu čo si mi nezabuchal na vráta ,mohli sme ísť spolu bol som to isté čo ty aj Pol ,od Sliezskeho domu má odradila tá ranná kalamita... červená z popradského bola mega
Chlapi čo ste boli dnes na Popradskom plese , aký je výstup ? Ľad , sneholad , treba hroty po asfaltke ? Zjazd na Štrbské pleso ktorý zvoliť ? Budem tam zajtra , pozajtra ... diky pekne
zatial ziadne hroty netrebalo nikde...na obycajnych maxxisoch som tiez vsetko vyslapal aj na zimnej trase...ale po tom dazdi, ked to primrzne, ktovie co vznikne...zjazd chodim vzdy najskor zimnu, od krizovatky idem po cervenej spat na popradske a znovu zimny trail....neviem ake budu podmienky ale urcite chod skusit aj smer rysy...ja som dal len asi 500m, ale taky luxusny flowtrail nenajdes ani v alpach
Keby som vedel, že si ešte v karavane kurňa, mohol by si si namontovať na dvere zvonček. Inak zvolil si super miesto ja tu vždy parkujem keď idem Štrbské a Popradské, ku nadjazdu ponad zubačku chvíľu pošlapem a potom keď sú sracky na ceste tak to švihnem hore popri zubačke.
Inak ako som šľahol hroty tak moc neriešim či sa šmýka alebo nie, skôr to zvyknú riešiť turisti, dnes taká skupinka maďarov krepčila na ľade na zimnej trase, ale keď ma zbadali odstúpili sa a len v úžase pozerali normálne bolo počuť ako sánky padajú po zemi
Signál že som v karavane je bajk na zadnom nosiči a inak ja slapem celú zimu bez hrotov a dalo sa len keď mi vliezol niekto do cesty na strmšom úseku som sa dlhšie rozbiehal + mám SPD tak nešlo hneď nacvaknut ale 90% som všetko išiel v sedle a tiež som mal toľko obdivovateľov ,aj ruky mi podávali, že som sa cítil výnimočný
Dneska Šiance a okolie
DST: 27,01 km
TIME: 1:32 min.
AVG: 17,52 km/h
MAX: 64,46 km/h
UP: 218 m
U nas uplne bez snehu no hore v hore sa ešte trochu najde.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Druhého už som v práci, ale ďakujem Ramone
DST: 27,01 km
TIME: 1:32 min.
AVG: 17,52 km/h
MAX: 64,46 km/h
UP: 218 m
U nas uplne bez snehu no hore v hore sa ešte trochu najde.