Kedze od juhu sa dnes valili dazdove mraky jedine, co ich mohlo zastavit boli Tatry. A aj sa tak stalo. Len ten vietor nezastavili a napriek predpovediam vo vyske nad 1000mnm padali stromy (zelene i suche) aj bez prispenia drevorubacov. Ti poutekali z lesa ked im jeden takmer drbol na traktor.
Hadam jedine negativum bolo, ze mraky zakryli z tohto miesta fotogenicke Tatry aj Babiu horu.
Dnešné brázdenie okolitých lesov Vŕšky - Blatá - Stracová - Plešovica ... medzipristátie v PE CYCLE
Trip Dist : 60,12 km
Ride Time : 3:34:13
Avg Speed : 16,83 km/h
Max Speed : 49,86 km/h
Altitude Up : 1 301 m
Temperature : 19,5st.C
Test nového sedla prebehol na 1* už som si ho pri ľahšom páde aj na boku poznačil
Dnes naplnenie davnejsich planov - hreben Vihorlatu. Tie chvaly ktore sa o nom sirili su naozaj pravdive. Trasa paradne cerstvo oznacena (okrem kratkeho useku, kde ale stale bolo vidiet stare znacky), precistena a ... skvela. Jeden z najzabavnejsich singlov co som za posledne roky jazdil.
Hostýnské vrchy ...Vsetin,chleviska,Tisový,Troják,u tri kamenu,hrad Obřany spat na troják,Maruška,Lázy,Píšková ,Valašské Meziříčí skoda ze neboli pekne vyhlady kvoli pocasiu....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hadam jedine negativum bolo, ze mraky zakryli z tohto miesta fotogenicke Tatry aj Babiu horu.
83km
Vŕšky - Blatá - Stracová - Plešovica ... medzipristátie v PE
Trip Dist : 60,12 km
Ride Time : 3:34:13
Avg Speed : 16,83 km/h
Max Speed : 49,86 km/h
Altitude Up : 1 301 m
Temperature : 19,5st.C
Test nového sedla prebehol na 1* už som si ho pri ľahšom páde aj na boku poznačil
https://www.strava.com/activities/1937999254#kudos
DST: 38,90 km
TIME: 2:24 min.
AVG: 16,20km/h
MAX: 47,88 km/h
UP: 931 m
TEMP.: 18,4°C
Gbely
https://www.strava.com/activities/1937999254#kudos
Pekne, ja som tam bol v zime na bežkách. Oplatí sa vyjsť aj hore na Smrk - úžasné výhľady.