Pre tých čo iba špekulujú od stola s počítačom ... SPD shimano fungujú aj v zime a snehu bezchybne !!! 7 snežných sezón , 4 rôzne bajky / fatbike , AM , CX a HT / , teploty do -20 stupňov . Ak sa aj niečo nalepí , kopačkou bokom do kluk to stále odpadne ... tak už nevypisujte údoviny 🍌
Sliezsky. Dnes 3 pady Asfaltka kus trapenie hlavne zaver, turisticka preslapana ale dobry podklad uzky a vedla vela snehu cize som sa par krat zdvihal zo zaveja. Od velickeho mosta uz super
pol wetscema si obuj dopredu a vyhnes sa takymto pádom
a v com by mi pomohol v tomto pripade? jednoducho som zišiel z udupaneho chodnika do hlbokého snehu kde sa zaborilo koleso...ci ten “WETSCEMA” vie nadnášat nad prašanom?
No a rovnako ako na slovensku aj tu ma vikend dva dni a treba to vyuzit. Na dnes som si nalozil tiez stovku (ale tentoraz nie 100 km ale 100 domacich mil). Otestoval som najjazdenejsiu road trasu tuto v sirokom okoli (je to pravda, bolo tam cyklistov ako hadov) a kedze sa mi nechcelo vracat tou istou okolo pobrezia zavital som do Agricultural oblasti - teda na vidiek. Do kopcov na podhorie a este jednu vychvalenu cyklotrasu. Trocha som to prehnal pretoze v kombinacii s fotenim, opravou defektu (hned prvy cyklista co isiel okolo ponukol pomoc - nebola potrebna ale potesi to) a vybitou baterkou v navigacii som to do sumraku stihol len tak tak, aqj ked svetla som mal. Takze trasa nie realna, len planovana, ale sedi na 98%
Na a teraz uz len vratit bicykel a zasa do prace...
presne tak som zistil ze moja technika jazdenia je na mizernej urovni - na nie moc dobre udupanom uzkom chodniku som hodil 2x tigra na par metroch a pekne som sa vratil ako snehuliak naspat na cestu
ty si mal, predpokladám, aspoň mal dobrý dezén ... ja som sa do lesa vybral na mojom comuterskom detskoťahacom cesťáku a to bolo iné utrpenie v tom rozmeklom snehu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na a teraz uz len vratit bicykel a zasa do prace...