Nie je výjazd ako výjazd. Veľká väčšina výjazdov (a nemyslím tých popracovných, ale 70,80+ výjazdy) mi ostáva v pamäti pár dní, ale potom sú výjazdy, na ktoré si spomeniem aj po rokoch. A ten dnešní výjazd si budem pamätať veľmi dlho. Už hneď na začiatku mi adrenalín zvyšovali blesky a hromy, pred nasilnejším dažďom som sa musel skryl na Katarínke. Ďalší dážď ma sprevádzal od Dobrej Vody až po po Bradlo. Zaujali ma ceny a čakanie na Holubyho chate - pivo, kofola, pečená klobáska s chlebíkom za 7,3€ a 45 čakania ... Vo Vrbovciach som sa takmer stal komparzom pri nakrúcaní seriálu Prázdniny. No a zakončila to zlomená patka 25 km pre domom, navyše ani neviem ako sa to stalo. Našťastie som bol pionierom a tak som bol pripravený. Vcelku 154 km a 3110 vm po Malých a Bielych Karpatoch a po Záhorí.
Jeden deň v Bajk Park Pohorje v Maribore. S mojim Ghost-om a obyčajnou nie full face prilbou som tam bol v ten deň jediný "vidlak", všetko zjazdári, skákači vo full výstroji na zjazdových strojoch. A ja len kolenačky. A je pravda, že chrániče na predkolenia by sa mi zišli....
Okrem oficiálnych blue a časti red lines som stihol aj niektoré "secret trails of Pohorje".
Pri dnešnom výjazde som našla rásť tieto zvláštne biele guľaté hríby v kruhu cca 2m ich rástlo asi desať tie mensie veľké asi ako citrón tie väčšie ako pomaranč...
Je to vatovec. Vie to dorast do velkych rozmerov. Docela zriedkavy, ale velmi chutny hrib, najma na vyprazanie.
Cely týždeň som jazdil doobedu v slnečnom počasí a dnes keďže som mal rannú v robote tak som šiel poobede a uz som musel riešiť búrku lejak ma chytil pol km od bytu
dnes len jedna skareda - zasa sa jazdilo a nefotilo. Sedlo Mely - jazdim datial raz za rok, tak vzdy pobavi
a zaroven bodka za 2 tyzdnami + vikendy - okolo 750km, teploty stale okolo 30°C - sa celkom tesim na ochladenie.
Fľašu na bike nemám chodím bez vody a čistý je preto lebo je sucho a po každom výjazde aj po tomto dám bike na servisný stojan a všetko očistím a potom premažem vidlicu tlmič a keď treba vyčistím a premažem aj reťaz.
Fľašu na bike nemám chodím bez vody a čistý je preto lebo je sucho a po každom výjazde aj po tomto dám bike na servisný stojan a všetko očistím a potom premažem vidlicu tlmič a keď treba vyčistím a premažem aj reťaz.
Chodíš bez vody, bez helmy... dievča zlaté dávaj si na seba pozor
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Okrem oficiálnych blue a časti red lines som stihol aj niektoré "secret trails of Pohorje".
Je to vatovec. Vie to dorast do velkych rozmerov. Docela zriedkavy, ale velmi chutny hrib, najma na vyprazanie.
Taká rýchlovka na otočku
http://www.cykloserver.cz/f/468b249722/
https://www.strava.com/activities/2671285644
včera M fatra
https://www.mtbiker.sk/forum/post1516904.html#p1516904
https://www.strava.com/activities/2667993198
Tak taký čistý bajk som ešte na výjazde nevidel. Si celkom v kondičke, keď si ho tam odniesla..
a zaroven bodka za 2 tyzdnami + vikendy - okolo 750km, teploty stale okolo 30°C - sa celkom tesim na ochladenie.
Chodíš bez vody, bez helmy... dievča zlaté dávaj si na seba pozor