jasne že som otestoval, vidlece obe su faktory, ta stara bola 2013 nová je 2014 nieje v tom nejaký velký rozdiel,... obe maju rovnaký lineárny priebeh takže musím do nove šupnut token, nech nechodím po doraze....citlivosť ma kašima od novoty lepšiu, ako bez nej , ale to som správnym olejom na starej tiež poriešil k spokojnosti....
Dnes som to po tej tme dal a neposral som sa od strachu
Trip Dist: 43,30 km
Ride Time: 2:44:10
Avg Speed: 15,62 km/h
Max Speed: 36,40 km/h
Altitude Up: 691 m
Teplotu som dnes nesledoval ale prišiel som spotený.
yankoo mal by som tam jazdit koncom septembra - na 4 dni - nemas prosim ta nejake gpx-ka alebo odporucane trasy? nieco som si naplanoval no nikdy som tam nebol, takze kazdy tip sa mi zide. mam pocit ze jizerky prejdem za den. chcel by som jested s hrebenom ako dalsi den a jeden den krkonose - aj ked tam je tusim vsade zakaz.
Gusto0, mal som so sebou iba krosovy bicykel, tak som si vyberal ľahšie zjazdné trasy. Priblíženie po asfalte a potom po všade prítomných cyklostezkach,ich sieť je riadne hustá. Nejaké gpxka mam, keď ich hodím do PC, pošlem ti.
pozeram na com si to siel, ked som planoval trasy tak sa mi zda ze vsetko je tam po asfaltkach a sirokych strkovych cestach. co je mimo toho je zakazane. asi prifuknem gumy
yankoo mal by som tam jazdit koncom septembra - na 4 dni - nemas prosim ta nejake gpx-ka alebo odporucane trasy? nieco som si naplanoval no nikdy som tam nebol, takze kazdy tip sa mi zide. mam pocit ze jizerky prejdem za den. chcel by som jested s hrebenom ako dalsi den a jeden den krkonose - aj ked tam je tusim vsade zakaz.
ked budeš na jizerkach hod si SMREK a pod im dole maš 70km singlov pod smrkem, celodenná zabavička
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neboj sa sprevádzal som kočík
https://www.strava.com/activities/2685072343#kudos
https://www.strava.com/activities/2685072343#kudos
To by nebolo ono bez tej fotky búdy na Minčole
Trip Dist: 43,30 km
Ride Time: 2:44:10
Avg Speed: 15,62 km/h
Max Speed: 36,40 km/h
Altitude Up: 691 m
Teplotu som dnes nesledoval ale prišiel som spotený.
ked budeš na jizerkach hod si SMREK a pod im dole maš 70km singlov pod smrkem, celodenná zabavička