cakam kedy na mna vybehne volaky jozin z bazin strasne mociare su vsade. a zajtra ma este priliat
namiesto jozina mi ale hned za mestom poza chrbat prebehlo celkom urastene sprasiatko - ja som sa kochal no bezkyni zamnou mozno aj cvrklo
trasa nakoniec fajn - asfalt, strk a trosku blata co nelepilo - nakoniec som domov prisiel cisty.
Pred prednáškou v Zákamennom na podporu kolegyne som si dal poriadne do tela. Teplo, blato, sneh - podmienky ťažké, ale stálo to za to Veľký okruh popri Or. Lesnej, popod Úšust a cez Novoť...
PS: Manipulatívne dávam fotky so snehom, ale ani v Or. Lesnej už nemrzne, tak sa zo snehu stáva kaša
"na podporu kolegyne som si dal poriadne do tela." - "Akcia: Popod Úšust" - po 5 pivach sa mi to zlieva dokop . chlapci zavidim vam ten sneh. tu su hovna snad vsade. tak deriem ikon co ma uz skoro 10t. km na asfalte a len kuskom sa odvazim do piesku a strku. ani to nefotim, je to hnus. ani snezienky v tej vode nerastu.
Počasie parádne. Strihol som si kúsok Tríbečského hrebeňa a nejaké tie poľné cesty kde to stihol vietor vyfúkať. V lese bolo blato a potoky vody
Trip Dist: 49,12 km
Ride Time: 3:15:16
Avg Speed: 14,33 km/h
Max Speed: 47,65 km/h
Altitude Up: 1 048 m
Temperature: +12st.C
myslim ze hej - uz som tam cestak stretal. no poponahlaj sa - kazdym rokom je ta cesta v horsom stave. momentalne hned dolu je par desiatok metrov na asfalte nieco ako gravel (strk s blatom) lebo tadial vlacili drevo z lesa. to snad dazd umyje. dalsiu cast nacali ked stavali minuly rok strkovu cestu. uz to tam asi dlho na cestak nevydrzi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
namiesto jozina mi ale hned za mestom poza chrbat prebehlo celkom urastene sprasiatko - ja som sa kochal no bezkyni zamnou mozno aj cvrklo
trasa nakoniec fajn - asfalt, strk a trosku blata co nelepilo - nakoniec som domov prisiel cisty.
Pred prednáškou v Zákamennom na podporu kolegyne som si dal poriadne do tela. Teplo, blato, sneh - podmienky ťažké, ale stálo to za to
PS: Manipulatívne dávam fotky so snehom, ale ani v Or. Lesnej už nemrzne, tak sa zo snehu stáva kaša
http://www.cykloserver.cz/f/fd5a262492/
Trip Dist: 49,12 km
Ride Time: 3:15:16
Avg Speed: 14,33 km/h
Max Speed: 47,65 km/h
Altitude Up: 1 048 m
Temperature: +12st.C
Kulhan - jamka by bolo aj na odolnejší cestak?
Tipujem že si bike oškrel o tú betónovú skruž.
.. pár ludí by na mieste skolabovalo..pekná mašina